Τα νέα της Νότιας Κυνουρίας…

0

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ στη Νότια Κυνουρία

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
 
Κ Α Λ Ε Ι
Τους Ωφελούμενους
του Κοινωνικού Εισοδήματος και του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία,
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη: ΜΟΣΧΑΡΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΥΓΡΟ ΓΕΝ. ΧΡΗΣΗΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΗΛA, ΛΑΧΑΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
Για το Λεωνίδιο, η διανομή θα πραγματοποιηθεί:
Παρασκευή 30 Μαρτίου, 10:00 – 14:30 στο Παλιό Δημαρχείο Λεωνιδίου
και για τον Τυρό στο Δημοτικό Κατάστημα, ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος ή τηλεφωνικά & θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.
 
Τα νωπά προϊόντα που θα περισσέψουν στο τέλος της ημέρας, θα δοθούν σε κοινωνικές δομές.
Πληροφορίες: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, Φύττα Κατερίνα τηλ. 2757360226 (Λεωνίδιο) και Λάμπρου Παναγιώτα τηλ 2757360107 (Τυρός) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Λεωνίδιο

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του για την ενημέρωση και προαγωγή της δημοσίας υγείας, σας προσκαλεί το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 19:00 μ.μ. στον Πολυχώρο τηςΦάμπρικας Πολιτισμού, όπου θα πραγματοποιήσει ημερίδα για την πρόληψη και τη σύγχρονη αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.
 
Επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης ο κος Χρήστος Μανθάκος, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος και ο κος Δημήτριος Καρλής, Καρδιολόγος.

Ενημερωτική εκδήλωση στον Τυρό για το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. και ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, καλούν τους φορείς της περιοχής και τον τοπικό πληθυσμό στην ενημερωτική εκδήλωση για το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 της ΟΤΔ Πάρνωνα με τίτλο: «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας & Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό/Πνευματικό Κέντρο Τυρού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:
  • Υποδράσεις ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα, δικαιούχοι, ποσοστά ενίσχυσης, επιλέξιμες και μη δαπάνες κ.λπ.
  • Διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης αίτησης στήριξης.
  • Διαδικασίες υλοποίησης των έργων και υποχρεώσεις δικαιούχων.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με υποβολή ερωτήσεων, στο πλαίσιο εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εδώ
Δείτε την ανακοίνωση της εκδήλωσης, εδώ
Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης, εδώ
leonidion.gr
                                                                                                                                     
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
 
Λυσίκατος Χαράλαμπος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here