Τα νέα της Περιφέρειας…

0

111 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 106 οι νοσηλείες

Posted: 23 Sep 2021 11:14 AM PDT

Συνολικά 111 κρούσματα covid-19 καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ υψηλός εξακολουθεί να παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 2.125.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 23 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2.125, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 641.022 (ημερήσια μεταβολή +0,3%), εκ των οποίων 50,9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 137 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.502 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 331 (64,7% άνδρες) με διάμεση ηλικία 65 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 300 (90,63%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 31 (9,37%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.118 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 162 (ημερήσια μεταβολή -28,63%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 186 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 31, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.606 θάνατοι. Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 111 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 22.401.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 22, στην Π.Ε. Αρκαδίας 6, στην Π.Ε. Κορινθίας 23, στην Π.Ε. Λακωνίας 18 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 42.

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 106 άτομα (τα 6 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 6 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 7, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 16, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 25 (τα 3 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 15 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 37 (τα 3 στη ΜΕΘ).

Συνάντηση με αυτοδιοίκηση και φορείς στον πυρόπληκτο Δήμο Οιχαλίας έχει σήμερα 23 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Posted: 23 Sep 2021 11:13 AM PDT

Τον πυρόπληκτο Δήμο Οιχαλίας επισκέπτεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στις 7.30 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, όπου έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και φορείς της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις δράσεις που σχεδιάζονται, όπως και για τις πιστώσεις που θα διατεθούν επιπλέον για παρεμβάσεις, ενώ συζήτησε με τους τοπικούς παράγοντες ως προς τις κατευθύνσεις τις οποίες εκτιμούν οι ντόπιοι ότι πρέπει να κινηθούν οι εν λόγω παρεμβάσεις.

Με τη σημερινή επίσκεψη αυτή  Π. Νίκα ολοκληρώνεται η επικοινωνία του περιφερειάρχη με τις κοινωνίες των πυρόπληκτων περιοχών στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στις περιοχές αυτές από την πλευρά της Περιφέρειας.

“Μετά από εμάς, θα αναλάβει η κυβέρνηση” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.

“Πράσινο φως” για την δημοπράτηση της ανάπλασης στο Λουτράκι, σε τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Ν. Ταγαρά

Posted: 23 Sep 2021 11:12 AM PDT

Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος και τον γενικό γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη.

Στην τηλεδιάσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι δόθηκε το “πράσινο φως” για την δημοπράτηση του έργου ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου, ο προϋπολογισμός του οποίου φθάνει τα 5 εκ ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου επί της χερσαίας ζώνης λιμένος του Λουτρακίου προσθέτοντας στοιχεία βιώσιμης κινητικότητας και εξασφαλίζοντας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αμεα, με άνετη πρόσβασή τους στην παραλία.

Σκοπός του έργου είναι η διατήρηση και ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής ως λουτρόπολης, μέσω της ενίσχυσης της παρουσίας του υγρού στοιχείου στην περιοχή μελέτης, της αύξησης του αριθμού των προσβάσεων στη θάλασσα και της συνολικής υποστήριξης των εγκαταστάσεων και των στοιχείων θερμαλισμού.

Τιμητική πλακέτα προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από την ΑΜΟΤΟΕ

Posted: 23 Sep 2021 11:10 AM PDT

Τιμητική πλακέτα επιδόθηκε στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα,  από την πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) Μαρία Τσεσμελή, η οποία τον επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Με την εν λόγω πλακέτα η Ομοσπονδία αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή και συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διοργάνωση και την επιτυχία του διεθνή αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior MotoCross (ΜΧ) 2021, που διεξήχθη στην πίστα της Μεγαλόπολης, το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διέθεσε περί τις 80.000 ευρώ για τη σημαντική αυτή διεθνή διοργάνωση, η οποία ευοδώθηκε μέσα από την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΔΕΗ, της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και των δύο αθλητικών σωματείων που διοργάνωσαν τον εν λόγω αγώνα τον Αρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης, καθώς και με τη βοήθεια εθελοντών και με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στις αποθήκες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην πρώην ΥΕΒ, αύριο Παρασκευή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Posted: 23 Sep 2021 11:08 AM PDT

Ιατρικό και άλλο υλικό θα παραδώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι.

“Εκτός από τα υλικά που θα παραδώσω, θα εκφράσω αύριο -για πολλοστή φορά- τις ευχαριστίες όλων μας προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, για τον αδιάκοπο αγώνα που δίνουν όλον αυτόν τον καιρό απέναντι στην πανδημία” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο Π. Νίκας θα μεταβεί στη συνέχεια, στη 1.45 το μεσημέρι, στον χώρο της πρώην ΥΕΒ, επί της οδού Λακωνικής 87, προκειμένου να επιθεωρήσει τις αποθήκες Πολιτικής Προστασίας με τα διαθέσιμα υλικά για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Στον ίδιο χώρο, εξ άλλου, θα διατεθούν από την Περιφέρεια προς τις εθελοντικές ομάδες υλικά προς χρήση.

Επικοινωνία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με την υφυπουργό Παιδείας Ζ. Μακρή για τον υποβιβασμό 6 Δημοτικών Σχολείων στη Μεσσηνία

Posted: 23 Sep 2021 11:07 AM PDT

Το θέμα του υποβιβασμού των 6 Δημοτικών Σχολείων σε δήμους της Μεσσηνίας αποτέλεσε αντικείμενο της επικοινωνίας που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, με την υφυπουργό Ζέττα Μακρή αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, καθώς και τον υφυπουργό Αγγελο Συρίγο αρμόδιο για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης.

Οπως είναι γνωστό, ο υποβιβασμός στη Μεσσηνία των Δημοτικών Σχολείων Κορώνης, Κάμπου, Δωρίου, Διαβολιτσίου, Μερόπης και Χώρας, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με τους Δήμους Πύλου – Νέστορος και Οιχαλίας να αποστέλουν διαβήματα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.

“Για το εν λόγω θέμα -το οποίο μένει ανοιχτό- θα υπάρξει και νέα επικοινωνία μου με την υφυπουργό, αλλά και με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Αναφορές σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης της εξαιρετικής παρουσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη φετινή 86 ΔΕΘ

Posted: 23 Sep 2021 11:05 AM PDT

Σημαντική ήταν η προβολή από μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας της εξαιρετικής παρουσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που ήταν τιμώμενη, στην φετινή 85 Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, μέσω του επετειακού περιπτέρου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Μεταξύ αυτών, η εφημερίδα “Τα Νέα” στον διαδικτυακή της έκδοση και ο ηλεκτρονικός ειδησεογραφικός ιστότοπος in.gr, από τον οποίον και προέρχεται το ρεπορτάζ με τίτλο “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος”, που ακολουθεί:

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η τμώμενη Περιφέρεια στην φετινή 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης 2021, χρονιά κατά την οποία η Ελλάδα γιορτάζει την 200ή επέτειο από την Επανάσταση του 1821. Το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον θεσμών, φορέων, οργανισμών και επισκεπτών. Συνδυάζοντας την ουσία και τον συμβολισμό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου άφησε το αποτύπωμά της στην ιστορία της Διεθνούς Εκθεσης.

Σε αυτό το κορυφαίο γεγονός της νεότερης ελληνικής ιστορίας ήταν αφιερωμένο το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς ο Μοριάς αποτέλεσε το λίκνο και το έναυσμα του ξεσηκωμού των Ελλήνων εναντίον της κραταιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, της Επανάστασης που γρήγορα εξαπλώθηκε και -μετά από πολύχρονους σκληρούς αγώνες, υπέρτατες θυσίες, ποταμούς αίμα- οδήγησε σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη ελληνική πατρίδα.

Στο επετειακό αυτό περίπτερο της Περιφέρειας, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα πλέον πολυάνθρωπα σημεία της φετινής ΔΕΘ και το οποίο επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός, πολιτικοί αρχηγοί, κυβερνητικά στελέχη, μέλη του κοινοβουλίου, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, επιχειρηματικά στελέχη, εκπρόσωποι ελληνικών φορέων και διεθνών οργανισμών, αλλά και απλός κόσμος όλων των ηλικιών, εκτέθηκαν κειμήλια και ενθυμήματα αυτού του “νυν υπέρ πάντων” αγώνα των Ελλήνων· όπλα, φορεσιές, κείμενα από την ηρωική εκείνη εποχή -επιστολές αγωνιστών αλλά και έγγραφα βουλευόμενων σωμάτων όπως η Πελοποννησιακή Γερουσία-, ενώ με ιδιαίτερη συγκίνηση οι επισκέπτες αντίκριζαν το εκμαγείο της νεκρικής μορφής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, από το Πολεμικό Μουσείο της Τρίπολης, ένα από τα δύο αυθεντικά που κατασκευάστηκαν για το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο τη δεκαετία του 1960.

Το ενδιαφέρον προσέλκυσαν επίσης οι τρεις εκδόσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, τα αντίγραφα της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας και της σφραγίδας της Ελευθερίας -δημιουργήματα και τα δύο της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας-, το αντίγραφο του Ευαγγελίου του Αγώνα, όπως και το επετειακό ντοκιμαντέρ που προβαλλόταν στις οθόνες του περιπτέρου.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το επετειακό περίπτερο -“υπερπαραγωγή” το χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τον υποδέχθηκε στον εν λόγω χώρο.

Τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους για τα εκθέματα -αλλά και την ποιότητα και την πληρότητα της ενημέρωσης που έλαβαν- στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέφρασαν επίσης και πολλά στελέχη της κυβέρνησης που το επισκέφθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής ΔΕΘ, μεταξύ των οποίων οι υπουργοί Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, οι αναπληρωτές υπουργοί Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο τ. αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπως και η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, καθώς και ο Μάρκους Πλέϊερ πρόεδρος της FATF (Financial Action Task Force / Ομάδα Χρηματοπιστωτικής Δράσης), αλλά και στελέχη της διοίκησης της ΔΕΘ, Περιφερειών, δήμων, σχολείων και πολύς απλός κόσμος.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι εξαιρετικά επιτυχημένη υπήρξε και η παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, η συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, η οποία ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, στο Σινέ Ελληνίς και αποτελούσε προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ως τιμώμενης στη φετινή 85η ΔΕΘ- για την Επέτειο των 200 Χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, έχοντας την υποστήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εκτός από την ιστορική παράμετρο με αφορμή την φετινή επέτειο, ανέδειξε τη σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές της Περιφέρειας στον επιχειρηματικό, παραγωγικό, τυποποιητικό και τουριστικό τομέα”.

Εκταμίευση 2.541.000 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Posted: 23 Sep 2021 11:03 AM PDT

Εντολή εκταμίευσης πίστωσης 2.541.000 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τις τελευταίες ημέρες.

Η σχετική απόφαση αφορά δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Αναστολή της προανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων του Δήμου Τριφυλίας, επικοινωνία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον αρμόδιο υφυπουργό Θ. Λιβάνιο

Posted: 23 Sep 2021 11:03 AM PDT

Ανεστάλη από την προηγούμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, προσωρινά, προανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων του Δήμου Τριφυλίας, μετά από τεχνικά προβλήματα που εντοπίστηκαν στον εν λόγω δήμο για τα οποία έχει κληθεί η ανάδοχος κοινοπραξία να προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις.

Αυτό γνωστοποίησε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, αρμόδιος για τις τηλεπικοινωνίες και το Κτηματολόγιο, με τον οποίον ο περιφερειάρχης είχε επικοινωνία για το εν λόγω ζήτημα.

Ηδη, υπήρξε σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Κτηματολογίου, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

“Στις 23 Αυγούστου 2021, ξεκίνησε η διαδικασία της προανάρτησης κτηματολογικών στοιχείων, για όσους δήλωσαν την ακίνητη περιουσία τους που βρίσκεται σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, στους Καλλικρατικούς δήμους Καλαμάτας, Πύλου-Νέστορος, Οιχαλίας, Μεσσήνης, Δυτικής Μάνης και Τριφυλίας.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης οι ιδιοκτήτες των περιοχών αυτών, οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν, μέχρι την 6η Οκτωβρίου 2021, να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο.

Στην εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψαν και εντοπίστηκαν ορισμένα τεχνικά προβλήματα στα κτηματολογικά στοιχεία του Δήμου Τριφυλίας.

Ως εκ τούτου, από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, αναστέλλεται προσωρινά η προανάρτηση, αποκλειστικά στον εν λόγω Δήμο, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις από την ανάδοχο Κοινοπραξία.

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο δεσμεύεται για την άμεση  αποκατάσταση του προβλήματος και την άμεση  επανάληψη της διαδικασίας για την οποία οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν σύντομα.

Ακολουθούν οι Προκαποδιστριακοί Δήμοι/Κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας στους οποίους αναστέλλεται η προανάρτηση και τα στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου Κτηματογράφησης:

ΑΓΑΛΙΑΝΗΣ

ΑΓΡΙΛΙΑΣ (ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ)

ΑΕΤΟΥ

ΑΡΜΕΝΙΩΝ

ΑΡΤΙΚΙΟΥ

ΑΥΛΩΝΟΣ

ΒΑΛΤΑΣ

ΒΑΝΑΔΑΣ

ΒΡΥΣΩΝ

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΓΛΥΚΟΡΡΙΖΙΟΥ

ΕΛΑΙΑΣ

ΕΞΟΧΙΚΟΥ

ΚΑΛΙΤΣΑΙΝΗΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΕΣΙΟΥ

ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΚΑΡΥΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗΣ

ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΛΑΝΤΖΟΥΝΑΤΟΥ

ΛΕΥΚΗΣ

ΛΥΚΟΥΔΕΣΙΟΥ (ΧΡΥΣΙΚΟΥ)

ΜΑΛΗΣ

ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΕΩΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΜΟΥΡΙΑΤΑΔΑΣ

ΜΥΡΟΥ (ΜΟΙΡΑ)

ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ

ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ

ΠΛΑΤΗΣ

ΠΟΛΥΘΕΑΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΠΥΡΓΟΥ (ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ)

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΑΧΩΝ

ΡΟΔΙΑΣ

ΣΕΛΛΑ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΙΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΠΗΛΙΑΣ

ΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΡΙΠΥΛΑΣ

ΦΑΡΑΚΛΑΔΑΣ

ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΦΛΟΚΑΣ

ΧΑΛΑΖΟΝΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)”

Γραφείο Κτηματογράφησης Μεσσηνίας

Τηλ: 210 440 4042 (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. -9 μ.μ.)

Ε-mail: proan.mes.t03@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.ktimamessinia.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών (έναντι εργοστασίου Καρέλια), ΤΚ 241 00, Καλαμάτα

ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. -4.30 μ.μ. και κάθε Τετάρτη 8.30 π.μ. – 8.30 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here