Τα νέα της Περιφέρειας…

0
Καταγράφηκαν 67 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα, Τρίτη 4 Μαΐου

Posted: 04 May 2021 10:27 AM PDT

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Μαΐου, έως τις 3 το μεσημέρι, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέρχονταν σε 67.
Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 7, στην Π.Ε. Αρκαδίας 8, στην Π.Ε. Κορινθίας 24, στην Π.Ε. Λακωνίας 9 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 19.

Συνδρομή της Περιφέρειας για τη φιλοξενία 182 μεταναστών στο Λιμάνι της Καλαμάτας

Posted: 03 May 2021 01:28 PM PDT

Σκάφος με 182 μετανάστες έφτασε ρυμουλκούμενο και συνοδευόμενο από το Λιμενικό, στο Λιμάνι της Καλαμάτας, σήμερα, Δευτέρα 3 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα.
Πρόκειται για άτομα στην πλειονότητά τους, από Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράν, οι οποίοι καταγράφονται και ελέγχονται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για κορωνοϊό.
Οι μετανάστες θα παραμείνουν στις αποθήκες του Λιμένα Καλαμάτας μέχρι να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων τους και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε κλειστές δομές φιλοξενίας.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο, παρείχε για τη φιλοξενία των μεταναστών, ατομικά στρώματα και θήκες στρωμάτων, κουβέρτες, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, καθώς και βραδινό και πρωινό γεύμα. Στο λιμάνι της Καλαμάτας για το συντονισμό της φιλοξενίας από πλευράς Περιφέρειας, βρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Βασίλης Καπέλιος, καθώς και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής.

Καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τις τελευταίες 48 ώρες

Posted: 03 May 2021 09:34 AM PDT

Με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 (ώρα 15:00), τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού covid-19, τις τελευταίες 48 ώρες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέρχονταν σε 48.
Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 4, στην Π.Ε. Αρκαδίας 11, στην Π.Ε. Κορινθίας 18, στην Π.Ε. Λακωνίας 7 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 8.

Στο Σύλλογο Αμεα Αργολίδας για ευχές οι Αντιπεριφερειάρχες Μαλτέζος και Σχοινοχωρίτης

Posted: 03 May 2021 09:32 AM PDT

Με την ευκαιρία των ημερών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Αργολίδας, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου.

Σκάφος με μετανάστες αναμένεται στο Λιμάνι Καλαμάτας

Posted: 03 May 2021 03:43 AM PDT

Ακυβέρνητο σκάφος, στο οποίο επιβαίνουν περί τους 180 μετανάστες, φτάνει, ρυμουλκούμενο και με τη συνοδεία σκάφους του Λιμενικού, τις απογευματινές ώρες στο λιμάνι της Καλαμάτας. Οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στις αποθήκες του Λιμένα Καλαμάτας. Εκτιμάται ότι θα παραμείνουν στο λιμάνι της Καλαμάτας γύρω στις 48 ώρες, ενώ στη συνέχεια θα προωθηθούν σε κλειστές δομές φιλοξενίας.

Σε επικοινωνία που είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με το Λιμενάρχη Καλαμάτας, από το Λιμεναρχείο ζητήθηκε και παρέχεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υλικό για τη φιλοξενία των μεταναστών, όπως στρώματα, θήκες στρωμάτων, κουβέρτες και η αναγκαία ποσότητα σε μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, καθώς επίσης και catering για τη διατροφή τους (βραδινό και πρωινό). Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως οτιδήποτε χρειαστεί επιπλέον, Περιφέρεια θα συνδράμει τη Λιμενική Αρχή.

“Έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Μέσης Τιμής Λιανικής Πώλησης οπωροκηπευτικών, κρεάτων, πουλερικών κ.λ.π. προϊόντων

Posted: 03 May 2021 03:24 AM PDT

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here