Τα τελευταία νέα της Περιφέρειας…

0

Το σύνολο των θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου!
Αύριο, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Τρίπολη, θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθώ σε όλα όσα συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό. (στέγαση υπηρεσιών Περιφέρειας, υποδομές-οδικό δίκτυο, επανέναρξη σιδηροδρομικής σύνδεσης Ναυπλίου Κορίνθου, τουρισμός, διαχείριση απορριμμάτων κά.)
#protovoulia

Η φύτευση υψηλού πρασίνου, αλλά και ο συστηματικός καθαρισμός του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποτελούν ουσιαστικές παραμέτρους στο νέο τεχνικό μας πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται ήδη για το 2020.
#protovoulia
https://www.ppel.gov.gr/prasino-ke-kathariotita-sto-techni…/

Υπέγραψα χθες την ένταξη του έργου της ανάπλασης της πλατείας Υπαπαντής στη ΒΑΑ Καλαμάτας!
#protovoulia
https://www.ppel.gov.gr/ipografike-apo-ton-periferiarchi-i…/

Προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020!!
▪️Η πλήρης αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται μέσα στους βασικούς στόχους του τεχνικού προγράμματος του 2020, οι προτάσεις για το οποίο από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
#protovoulia
https://www.ppel.gov.gr/protereotites-ke-chronodiagrammata…/

Θετικά αποτιμήθηκε η Στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή της Μάνης, σε χθεσινή συνάντηση που είχα στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία συμμετείχαν και αντιπροσωπείες των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Μάνης με επικεφαλής τους Δημάρχους Πέτρο Ανδρεάκο και Δημήτρη Γιαννημάρα αντίστοιχα.
#protovoulia
https://www.ppel.gov.gr/thetika-apotimithike-i-stratigiki-…/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here