Τελευταία δημόσια παράκληση στο δήμαρχο μας, για την ιστοσελίδα του δήμου μας, για τα αυτονόητα και ότι έχουμε.

0

Του Γιάννη Κουρόγιωργα

Δήμαρχο κ.Γιώργο Καμπύλη

Κοινοποίηση

Πρόεδρο Κοινότητας Άστρους κ.Κ.Μπάρλα 

Σύμβουλο Δ.Σ. κ. Γιάννη Καμπύλη 

Σεπτέμβριος 1,2023

Θέμα: Τελευταία δημόσια παράκληση στο δήμαρχο μας, για την ιστοσελίδα του δήμου μας, για τα αυτονόητα και ότι έχουμε.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε.

Στη δημόσια ζωή όλα πρέπει να γίνονται πάντοτε γραπτά ,δημόσια και φανερά.

Οι επισκέπτες μας ,κυρίως από το εξωτερικό,  έρχονται στην πατρίδα μας  πρωταρχικά για την ιστορία μας και ταυτόχρονα  για τον «ήλιο και τη θάλασσα» . Είναι λάθος η άποψη ότι όλοι έρχονται για την θάλασσα, όταν όλοι εύκολα μπορούν να την βρούν  σχεδόν την ίδια παντού  γύρω μας και μερικές φορές με καλύτερες υποδομές.

Αυτός ο  δυναμικός συνδυασμός, ιστορίας και θάλασσας . μας κάνει μοναδικούς και είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε , όταν μάλιστα προσθέσουμε τα βουνά  και τα μοναστήρια μας.

Στην ψηφιακή εποχή μας  η ιστοσελίδα του δήμου είναι πρωταρχικής σημασίας για την σωστή προβολή του τόπου μας , κάτι αυτονόητο, που  όλοι παντού κάτι κάνουν, όσο μπορούνε καλύτερα. Πάντοτε οι επισκέπτες μας θα κοιτάνε πρώτα την ιστοσελίδα του κάθε δήμου,  όταν ψάχνουν που θα περάσουν τις διακοπές τους στη πατρίδα μας , αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. 

Κύριε δήμαρχε μπράβο για τις ενέργειες σχετικά με τους χώρους του Μουσείου , και της Εθνοσυνέλευσης.  ευχόμαστε  κάποτε να τελείωσαν οι  «και άλλες μελέτες»… Σας παρακαλούμε μην ξεχάσετε και την ιστοσελίδα του δήμου μας.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  , σύμφωνα με το εκλογικό τουριστικό πρόγραμμα σας , να αναρτήσετε χωρίς άλλη αργοπορία σχεδόν χωρίς χρήματα στην ιστοσελίδα του δήμου μας,

  • Στην πρόσφατα βελτιωμένη κεντρική σελίδα, μια φωτογραφία.  α) του «Ιερού Χώρου» της Β’Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων μαζύ με την Σχολή Καρυτσιώτη (Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους ) , Η ΓΝΏΜΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΏΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ και  β) επίσης μια φωτογραφία για την πρωτεύουσα του δήμου μας το ιστορικό Άστρος, όπως έχουν οι ιστοσελίδες όλων των δήμων για την πρωτεύουσα του κάθε  δήμου, Η ΓΝΏΜΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΏΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ,αν δεν έχετε την παραπάνω πρώτη γ) Επίσης είναι σημαντικό να προσθέσετε τα ονόματα των χωριών στις υπάρχουσες φωτογραφίες της κεντρικής σελίδας , για καλύτερη  και έξυπνη προβολή του τόπου μας.
  • Στην ενότητα Αρχαιολογικοί Χώροι και Μουσεία χωριστές σελίδες με  δύο φωτογραφίες και  λίγες  λέξεις για τα σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας ,α) τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και β)  την Σχολή Καρυτσιώτη, την πλάκα της Σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη και την Σχολή Καρυτσιώτη στο Άστρος (Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους ), όπως έχετε για τους άλλους αρχαιολογικούς χώρους.
  • Να αναρτήσετε μια χωριστή σελίδα ,κείμενο και φωτογραφίες,  για την πρωτεύουσα του δήμου μας το ιστορικό Άστρος, , όπως έχουν οι ιστοσελίδες όλων των δήμων και όπως έχετε στην ιστοσελίδα για άλλα χωριά του δήμου μας π.χ.Άγιος Ανδρέας, Αγιος Ιωάννης , Άγιος Πέτρος, Αρκαδικό Χωριό, Βέρβενα, Δολιανά, Καστρί, Καστάνιτσα,Παράλιο Άστρος ,Πλάτανος, Πραστός

Κύριε Δήμαρχε,  πρέπει κάποτε να καταλάΒουμε όλοι,  η προβολή του  «Ιερού Χώρου» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και της Σχολής Καρυτσιώτη  δεν γίνεται  για τον “Καρυτσιώτη”… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , είναι κάτι αυτονόητο, και όλοι παντού κάτι κάνουν για ότι έχουν να προβάλλουν. 

Ο «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η Σχολή Καρυτσιώτη είναι εδώ, είναι μπροστά μας.

Σας παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε  για τα ευχάριστα  αποτελέσματα.

Με εκίμηση από την διασπορά,

 

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ