Την ανησυχία τους εκφράζουν με επιστολή,παίκτες & προπονητές,για την για την ιστορική ομάδα του “Πήγασου”

0

Αγαπητό Δ.Σ., γνωρίζουμε τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει τα τελευταία χρόνια για την ομάδα μας, ώστε να λειτουργούν όλα όσο το δυνατόν καλύτερα σε δύσκολες εποχές που όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Από την άλλη πλευρά όμως, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην ανακοίνωση αυτή για το καλό και για το μέλλον του Πήγασου.

Μπαίνει Σεπτέμβριος και δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τη νέα χρονιά, ποιοι θα είναι οι προπονητές των τμημάτων, τι στόχοι υπάρχουν, όταν όλες οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους.

Με λύπη, δεν είδαμε ούτε μια εκδήλωση ολόκληρο το καλοκαίρι έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν οι περσινές εκκρεμότητες σε αντίθεση με άλλους τοπικούς συλλόγους .

Κάναμε υπομονή, σας ενοχλήσαμε πολλές φορές και είχατε άπλετο χρόνο στη διάθεση σας αλλά παραμείνατε άφαντοι. Η αδιαφορία και το κρυφτό πρέπει να σταματήσουν.

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αποφασίσετε χτες, αν έχετε όρεξη να συνεχίσετε με πράξεις το έργο σας, διαφορετικά να αποχωρήσετε και η ομάδα να αλλάξει σελίδα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα ίδια ισχύουν και για την Ακαδημία μας. Ούτε πρόγραμμα προπονήσεων υπάρχει ούτε ενδιαφέρον, ενώ σε λίγες μέρες έπρεπε να ξεκινάνε οι προπονήσεις σε συνάρτηση με τα φροντιστήρια των παιδιών.

Καλούμε τους γονείς και τον  φίλαθλο κόσμο που ενδιαφέρεται να βοηθήσουν το Σύλλογο και τα παιδιά τους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξουν.

 

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here