Την προσωρινή αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Καστρί – Άγιος Πέτρος της περιοχής του Ίσαρη & Με σφραγίδα Τατούλη το έργο της ύδρευσης Λεωνιδίου… 

0

Δ.Τ. Την προσωρινή αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Καστρί – Άγιος Πέτρος και της περιοχής του Ίσαρη υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Σε άμεσες εργασίες προσωρινής αποκατάστασης των βυθισμάτων στην επαρχιακή οδό Καστρί – Άγιος Πέτρος και στην περιοχή Ίσαρη Μεγαλόπολης, λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων, θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων των έργων από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019.

Δ.Τ. Με σφραγίδα Τατούλη το έργο της ύδρευσης Λεωνιδίου 

Το σημαντικό έργο της ύδρευσης του Λεωνιδίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ο ανάδοχος του έργου.

«Πρόκειται για ένα κρίσιμο έργο που αφορά την παρέμβασή μας πάνω στις δομές του συστήματος ύδρευσης του Λεωνιδίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Είναι ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και πάρα πολύ σημαντικό ώστε να βοηθηθεί ο Δήμος και να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην ύδρευση του Λεωνιδίου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here