Την Τζένη Δημητρακοπούλου για την Π.Ε. Αρκαδίας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” κ. Γιώργος Δέδες.

0

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεγαλόπολη και σε χωριά της Γορτυνίας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του στην Αρκαδία ανακοινώνοντας και μία νέα υποψηφιότητα.

Πρόκειται για την Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό & Τεχνολογίας Υπολογιστών

κ. Τζένη (Ευγενία) Δημητρακοπούλου.

Έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και ζεί στη Τρίπολη, κόρη του Γιώργου Δημητρακόπουλου συν. Αστυνομικού και της Αγγελικής Δημητρακοπούλου-Κατσιούρη. Έλκει τη καταγωγή της από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας και Περθώρι Δ.Τρίπολης. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κουστένη, επιχειρηματία ξενοδόχο από τη Δημητσάνα και έχουν δυο γιούς 11 και 8 χρόνων.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Αποφοίτησε ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι τελειόφητη Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ
Για αρκετά έτη εργάστηκε στην Τρίπολη ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και επίβλεψη τεχνικών έργων, ενώ παράλληλα παρείχε υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων για τη σύνταξη μελετών και τη διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια διορίστηκε στον Δήμο Τροπαίων και με την εφαρμογή του  «Καλλικράτη» βρέθηκε να υπηρετεί την ιδιαίτερη πατρίδα της το Δ.Γορτυνίας από θέση ευθύνης στο Αυτοτελές Τμήμα Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Προγραμματισμού.

Το 2014 αποδέχθηκε νέο διορισμό στη ΔΕΗ ΑΕ και συγκεκριμένα στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης, όπου και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

 

ΔΡΑΣΗ

  • Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ, στην αρκαδια (Επ.17), Ιανουάριος 2016
  • Μέλος ΔΣ ΔΕΥΑ Τρίπολης 2007-2011
  • Πρόεδρος παραρτήματος Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ) για δυο συνεχόμενες θητείες 2005/2006
  • Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στη προηγουμενη θητεία
  • Μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Art-Εμείς, Δημητσάνας Αρκαδίας
  • Συμμετοχή σε Εθελοντικές & φιλανθρωπικές δράσεις

Κίνητρο
Η  εσωτερική ανάγκη και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας, στο τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Να δουλέψει, με  αφοσίωση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα για την Αρκαδία που αγαπά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here