Την υποψηφιότητα του Αντώνη Λυμπέρη με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

0

Δελτίο Τύπου

Την υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Λυμπέρη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση του Αντώνη Λυμπέρη με τη Νέα Πελοπόννησο. Η εμπειρία του από τη συμμετοχή του στα κοινά και η πολυδιάστατη επιχειρηματική του δραστηριότητα αποτελούν πολύτιμα εφόδια για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται από τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες και κοινές αγωνίες, αλλά και στενή φιλία. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Λυμπέρης δήλωσε «Τόσα χρόνια ζώ και παλεύω για την Αργολίδα και ειδικά για το Άργος και το Κυβέρι. Πιστεύω στον Πέτρο Τατούλη, το όραμα και το έργο του. Μας συνδέει στενή φιλία, αλλά και κοινή αντίληψη για τα δημόσια ζητήματα. Συστρατεύομαι για να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προοπτική στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο».

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Ο κ. Αντώνης Λυμπέρης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά και ένα εγγόνι. Είναι Πρόεδρος του Παναργειακού και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ερμή Κυβερίου. Είναι επίσης Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυβερίου με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου και Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here