Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Σταματάκου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

0

Δελτίο Τύπου

Την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Σταματάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα του κ. Σταματάκου και δήλωσε «πρόκειται για έναν εξαίρετο επιστήμονα με πλούσιο βιογραφικό, τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, όσο και του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου. Είμαι βέβαιος ότι με την προσθήκη του στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου θα ενισχύσουμε κι άλλο τη δυναμική και την αποτελεσματικότητά μας στη Λακωνία προς όφελος των πολιτών».

Ο κ. Σταματάκος από την πλευρά του δήλωσε «Το να σε επιλέγει ο Περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης να αγωνιστείς μαζί του για το όνειρο ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  εκτός από τιμή είναι και καθήκον, ώστε να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα. Αποδέχομαι την πρόσκληση και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω ώστε η Λακωνία να γίνει ακόμη πιο όμορφη, φιλόξενη και ασφαλής. Σας ευχαριστώ κ. Τατούλη».

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here