Της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας για την απώλεια του Συντρόφου Κώστα Κουστένη

0

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας για την απώλεια του Συντρόφου Κώστα Κουστένη

Χθες τη Κυριακή αποχαιρετήσαμε έναν ξεχωριστό σύντροφο τον Κώστα Κουστένη.

Η οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας έγινε πιο φτωχή αφού ο σύντροφος Κώστας ήταν ένα από τα πιο παλιά μέλη της και ένα από τα πιο άξια στελέχη της.

Η Τρίπολη όπου γεννήθηκε, ανδρώθηκε και έδρασε επαγγελματικά και αγωνιστικά, έγινε από σήμερα πιο άσχημη αφού έχασε μέρος της λεβεντιάς και της ομορφιάς χαρακτηριστικά που συνδύαζε αρμονικά ο σύντροφος Κώστας Κουστένης.

Η συσσωρευμένη εμπειρία και η ψυχραιμία που διέθετε και με τις οποίες αντιμετώπιζε και ανέλυε τα πολιτικά γεγονότα και τις εξελίξεις στη χώρα μας, καθιέρωσαν τον σύντροφο Κώστα ως ένα από τα πιο χρήσιμα στελέχη της κομματικής οργάνωσης της Τρίπολης.

Όλοι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες γρήγορα θα αισθανθούν το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει στην επιτυχή δράση της οργάνωσης η απώλεια ενός τόσο σημαντικού στελέχους μας.

Όσοι μένουμε πίσω υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με σημαία τις αξίες και τα ιδανικά του συντρόφου μας Κώστα Κουστένη που εκείνος με πάθος υπηρέτησε σε όλα σχεδόν τα χρόνια της ενήλικης ζωής του.

Στην οικογένεια του και στους οικείους του στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και στο σύντροφό μας Κώστα του ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αιωνιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here