Τιμητική επιμνημόσυνη εκδήλωση για παίκτες – παράγοντες της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας του “Ποσειδώνα”

0

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό τιμητικό μνημόσυνο , υπέρ  αναπαύσεως   των συμπολιτών μας, που υπήρξαν παίκτες, μέλη και αθλητικοί παράγοντες της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας του “Ποσειδώνα”. Την ομάδα αυτή αποτέλεσαν νέοι  που διέμεναν στην επάνω γειτονιά του Άστρους, επονομαζόμενη “Αγριλίτσα”.

Ο  “Ποσειδώνας” Άστρους  ήταν για αυτούς, το μεράκι τους, ο έρωτάς τους, η διαφορετική τους φιλοσοφία, μιας πορείας 20 και πλέον χρόνων, ξεκινώντας από το 1986.
Τον λόγο πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  και πρώην μέλος του “Ποσειδώνα”,κ.Ι.Ευσ. Δαλιάνης ,ο οποίος εξήγησε στους παρευρισκομένους ,το μεγαλείο του “Ποσειδώνα”, καθώς και πόση αξία είχε η σημερινή εκδήλωση, για τις οικογένειες όλων αυτών που χάθηκαν μα δεν ξεχάστηκαν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Στην συνέχεια, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, ο κ .Γ.Μποροβήλος πήρε τον λόγο, μίλησε για την σπουδαιότητα αυτών των ενεργειών, εκθείασε τέτοιες πρωτοβουλίες και ανέλυσε την σχέση του τοπικού ποδοσφαίρου με το  κοινό συναίσθημα.
Ακολούθησε η βράβευση 3 ανθρώπων που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς εκείνα τα χρόνια την ομάδα του Ποσειδώνα.Βραβεύτηκαν συμβολικά με τιμητικά αναμνηστικά, εκ μέρους του κ. Ι.Ευστ. Δαλιανη .η κ Μαρίκα, καθώς και η κ. Σούλα Κουτίβα,όπως και ο κ. Σπύρος Κατσικάρης, που είχε δώσει τα πάντα παλιά για αυτήν την ομάδα.
Στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκε καφές στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν του Αγίου Παύλου και οι παρευρισκόμενοι βρήκαν την ευκαιρία και αντάλλαξαν ιστορίες από την εποχή της πορείας της ομάδας του Ποσειδώνα…
Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here