Το Άστρος επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης

0

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του βρέθηκε στην Τρίπολη όπου έτυχε θερμής υποδοχής και τον καλωσόρισε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης….

Στην συνέχεια, το μεσημέρι επισκέφθηκε το Άστρος συνοδευόμενος από τον βουλευτή ΝΔ Κ.Βλάση ,τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ.Π.Νίκα και στελέχη της Ν.Δ και συνομίλησε με στελέχη της παράταξης.

Δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα!! “Αιχμές” δέχθηκε από φίλους της παράταξης για την επιλογή του να στηρίξει για περιφερειάρχη τον Κ.Π.Νίκα …. λέγοντάς του, σε Θέλουμε για πρωθυπουργό αλλά για περιφερειάρχη θέλουμε τον Τατούλη… και να απαντάει το πρώτο το άκουσα! …και ένας άλλος του είπε σε καλωσορίζουμε στο Άστρος, αλλά την χρονική στιγμή που επέλεξες είναι ατυχής και θα διχάσει τους ψηφοφόρους… Στην συνέχεια επισκέφθηκε το σπίτι του συντοπίτη μας Β.Κοντοζαμάνη ,στελέχους της Ν.Δ και αργότερα έφυγε για το Ναύπλιο και το βράδυ θα παραβρεθεί στην ομιλία του κ.Π.Νίκα στο Άργος.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr,Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Κοράλλης στις Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Κοράλλης στις Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Vassilis Kontozamanis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here