Το Δ.Σ, συντάσσεται στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας, συνυπογράφοντας για το καθημερινό άνοιγμα του Μουσείου & Την πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρου ,για το Κ.Υ

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ,ο δ/σ κ.Ι.Καμπύλης από την παράταξη “Δημοτική Αναγέννηση”έφερε προς συζήτηση, εκτός ημερησίας διατάξεως,το θέμα της συγκέντρωσης υπογραφών, για δύο μεγάλα θέματα της τοπικής μας κοινωνίας,που πραγματοποιείται από της αρχές Ιουνίου και κυκλοφορούν σχετικές χειρόγραφες φόρμες,ή  ηλεκτρονικές, στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.

Το ένα αίτημα αφορά το καθημερινό άνοιγμα του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους,και το άλλο ,την  μόνιμη πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρου του Κ.Υ Άστρους.

Ο δ/σ κ.Ι.Καμπύλης,ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο,να συνυπογράψουν όλοι οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι, ως επιπλέον μέτρο πίεσης προς τα αρμόδια υπουργεία και να επισφραγίσουν με την κίνησή τους αυτή ,τα δύο σοβαρά αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Την κίνηση αυτή συντονίζουν ,ομάδα ενεργών πολιτών του δήμου μας ,σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους Συλλόγους Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους,καθώς και τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Άστρους .

Ήδη ανταποκρίθηκαν στο παραπάνω ΚΑΛΕΣΜΑ & ΤΟ  ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ: Η Δημοτική αρχή,η μείζονα αντιπολίτευση “Δημοτική Αναγέννηση”,Σύλλογοι Γονέων,Ο Πήγασος,ο Πανθυρεατικός,ο Πολιτιστικός Άστρους και εκατοντάδες πολίτες…

Δείτε σχετικό video με όλο το θέμα…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

Εδώ υπογράφουμε στην ηλεκτρονική φόρμα.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ & ΤΟΥ «ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ» ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ ΑΣΤΡΟΥΣ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε και σας παρακαλούμε και εσάς με την σειρά σας. να ενημερώσετε, τους ηλικιωμένους του περιβάλλοντος σας.( που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές,)ότι θα μπορούν να υπογράφουν χειρόγραφα,σε συγκεκριμένες φόρμες συλλογής υπογραφών, που θα διατίθενται σε καφενεία,φαρμακεία,φούρνους,super market.εκκλησίες κ.λ & στα γύρω χωριά του δήμου μας…

Οι υπογραφές θα συνεχιστούν,μέχρι 25 Ιουνίου…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here