Το Δ.Σ. του “Α.Ο Ερμής Μελιγούς” ανακοινώνει την ίδρυση Ακαδημιών.

0
Η “οικογένεια ” του Ερμή μεγαλώνει Το Δ.Σ. του Α.Ο Ερμής Μελιγούς ανακοινώνει την ίδρυση Ακαδημιών. Η ομάδα μας, κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, προχωρώντας με σταθερά και μεθοδικά βήματα, με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Η Ακαδημία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά. Υπεύθυνος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Κόλλιας, κάτοχος διπλώματος UEFA B+C με άμεσους συνεργάτες τον κ. Γιώργο Μανέλη, προπονητή τερματοφυλάκων κάτοχος διπλώματος UEFA B+C και τον κ. Γιώργο Καραγιάννη κάτοχο διπλώματος UEFA C.

Η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών θα παρακολουθείτε και από τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη. Παράλληλα, στο πλευρό της Ακαδημίας θα βρίσκεται έμπειρος ψυχολόγος, διατροφολόγος, γυμναστής και άλλο ιατρικό και παραϊτρικο προσωπικό. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Μελιγούς. Οι εγγραφές και οι ώρες προπονήσεων ανά ηλικιακή κατηγορία θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here