Το μήνυμα του Κ.Υ. Αστρους για τη περιοδεία ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου για Covid-19 στον Αγ.Πέτρο Αρκαδίας (videos)

0
Την Πέμπτη 23/07/20 πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας δράση ενημέρωσης για τα μέτρα προφύλαξης από τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) καθώς και προληπτικός έλεγχος για ανίχνευση του ιού SARS –COV2 με δωρεάν PCR test για όλους τους πολίτες της περιοχής, από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Αρκαδίας.
Οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου απέδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα που αφορούν τη πρόληψη από τον Covid-19 και ανταποκρίθηκαν θερμά με την παρουσία τους καθώς και με την υπεύθυνη στάση τους στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία ενημέρωσης και δειγματοληπτικού ελέγχου που συνδιοργάνωσε το Κ.Υ. Άστρους, η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ Αρκαδίας και ο Δήμος Β.Κυνουρίας.

Η ιατρός του Κ.Υ. Αστρους και του Π.Ι. Αγ.Πέτρου κα Λένα Τετώρου καθώς και η νοσηλεύτρια του κλιμακίου της Κ.Μ. του ΕΟΔΥ κα Κωνσταντίνα Σκαρπέλου, ενημέρωσαν με σαφή και κατανοητό τρόπο τους κατοίκους για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το νέο κορωνοϊό, τα νεότερα δεδομένα και τους τρόπους προφύλαξης από τον ιό. Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κοινότητος Αγ.Πέτρου κο Σακελλαράκη Νίκο για την άριστη φιλοξενία καθώς επίσης και για την όλη άρτια διοργάνωση. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΟΔΥ Αρκαδίας για την πολύ καλή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του κλιμακίου σε αιτήματα του Κ.Υ. Άστρους. Ελπίζουμε να υπάρξει αντίστοιχη εκδήλωση ενδιαφέροντος και από άλλα χωριά του δήμου μας διότι κάθε κάτοικος, ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού, έχει δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόληψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here