Το νέο Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγιάννη & η πρώτη δράση από την νεολαία του χωριού…

0

Διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νεου ΔΣ του εξωραιστικού συλλόγου Αγιου Ιωάννου (Αστρους) στίς 15.8.2020 σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου

Ρεκόρ ψηφισάντων στην ιστορία του συλλόγου αφού προσήλθαν στην κάλπη 217 άτομα και ψήφισαν παλιά και νέα μέλη του συλλόγου.

Ύστερα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ,εκλέχθησαν οι κάτωθι

1ος Δαλιάνης Στράτης

Δαλιάνη Ευγενία

3ος Βασιλακάκος Φώτης

4ος Μπάρλας Κωνσταντίνος

5ος Καμπύλης Παναγιώτης

Μπάρλα Αναστασία(λαβιού)

7ος Τσιώρος Ζώης

8η Αρβανίτη Σμαράγδη

9η Τετώρου Μαρία

10η Πανάγου Μαρία

11η Μαυριά Ευθυμία

12ος Τσιώρος βασιλειος

Κατόπιν αυτού οι επτά πρώτοι αποτελούν το Δ.Σ με:

Πρόεδρο τον Στράτη Δαλιάνη

Αντιπρόεδρο την Ευγενία Δαλιάνη

Γραμματέα τον Φωτη βασιλακάκο

Ταμία την Μπάρλα Αναστασία

Έφορος εκδηλωσεων τον Καμπύλη Παναγιώτη

Μέλη Κωνσταντίνο Μπάρλα (ειδ σύμβουλο)

Επόπτη καθαριότητας Ζωη Τσιώρο.

Το συμβούλιο ομόφωνα αξιοποιώντας τα μέλη Σμαράγδη Αρβανίτη και Τετώρου Μαρία ανέθεσε σε αυτές την πολιτιστική δράση την αξιοποίηση λαογραφικών και ιστορικών στοιχείων της περιοχής του Αγιάννη και μάλιστα εν οψει των 200 χρόνων απο το 1821 εδόθησαν αυξημένες αρμοδιότητες αφού και οι δυο έχουν ασχοληθεί με τον τόπο μας και με συγγραφή ακόμα βιβλίων.

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ  καλή επιτυχία και προσδοκούμε απ όλους τους νέους ευχάριστες και καινοτόμες εκπλήξεις.

Στράτης Δαλιάνης


Η πρώτη δράση απο την νεολαία του χωριού-Εθελοντικός καθαρισμός

Στις 20/8/20 πραγματοποιήθηκε και η 1η δράση από το νέο Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου, με την εθελοντική καθαριότητα που έκανε η νεολαία του χωριού. Χωρισμένοι σε ομάδες παιδιά όλων των ηλικιών, πήγαν στα πιο πολυσύχναστα μέρη του χωριού και μάζεψαν ότι σκουπίδια ΠΟΥ είχαν μείνει σε σημεία, στην Παναγία, στον Πρόδρομο, στην πλατεία στο Κουτρί κ.λ
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την αγάπη τους για το χωριό. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η ενασχόληση με τα κοινά της Ευγενίας και του Φώτη, με την συμμετοχή τους στο νέο Δ.Σ, σε συνεργασία μαζί ΜΕ την εμπειρία των παλαιοτέρων, ότι θα δώσουν μια νέα δυναμική στο σύλλογο και θα παρακινήσουν και τα άλλα παιδιά να συμμετέχουν στο μέλλον.

Να ευχηθούμε και εμείς τα καλύτερα στο νέο Δ.Σ, το Astros-kynourianews.gr θα είναι πάντα παρών για να προβάλει το χωριό μας, αλλά και να συμβάλει θετικά γενικότερα στα κοινά του Δήμου μας, όπως κάνει πάντα με προτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ