Το νέο Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α.

0

Το νέο Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α., διαμορφώθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση ως εξής:

Πρόεδρος: Κόλλιας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Ιατρίδης Ηλίας
Γραμματέας: Σαβούρδος Χρήστος
Ταμίας: Δεληγιάννη Βασιλεία
Σύμβουλος: Περδικάκη Πηγή
Αναπληρωματικά Μέλη
1)Καρώνης Αναστάσιος
2)Κουτσουμπός Νικόλαος-Μάριος

Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α. ευχαριστεί θερμά όλους εσάς τους φίλους και τα μέλη μας, που σε μια τόσο εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την υγεία, λόγω της εμφάνισης και της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, στηρίξατε τον σύλλογο και το Κ.Υ. Άστρους . Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α. είχε ανάγκη την έμπρακτη στήριξη των πολιτών για να μπορέσει να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες σε έκτακτο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό ατομικής προστασίας που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους όσους με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς σταθήκατε στο πλευρό του σύλλογου και καταφέραμε παρ όλες τις αντιξοότητες να ανταποκριθούμε στο έργο μας. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας που διανύουμε στη χώρα μας η ανάγκη του συλλόγου για συνέχιση της ενίσχυσης του, είναι μεγάλη.

Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί στην κάλυψη των έκτακτων αναγκών του Κ.Υ. Άστρους. Στο πλαίσιο του ανοίγματος μας προς την κοινωνία και με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θέσαμε ως στόχο να συνδράμουμε επίσης στα σώματα ασφαλείας της περιοχής μας, με ενίσχυση τους σε εξοπλισμό προστασίας για τον Covid-19.

Επίσης στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προμηθεύσουμε το Κ.Υ. Άστρους καθώς και τα Π.Ι. με ιατρονοσηλευτικό εξοπλισμό και διαγνωστικά εργαλεία, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται προς όφελος όλων των πολιτών.

Καλούμε όλους εσάς τους φίλους και τα μέλη του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. να συνεχίσετε να ενισχύετε το έργο του συλλόγου και να σταθείτε εμπράκτως στο πλευρό μας, είτε με την οικονομική σας ενίσχυση, την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, με δωρεές είτε με την εθελοντική προσφορά σε έργο. Κάνουμε έκκληση για εγγραφή νέων μελών στον σύλλογο. Ο Σ.Φ.Κ.Υ. Άστρους είναι ένας φορέας δράσης και προσφοράς, με δυναμικό και έμπρακτο παρών όλα αυτά τα χρόνια και χρειάζεται την ενεργητική συμμετοχή, την στήριξη και την παρουσία όλων μας. Αφορά όλη την κοινωνία. Μας αφορά όλους.

Σας ευχαριστούμε.
Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6959398877

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here