Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας

0

Δελτίο Τύπου

«Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2021»

Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα με εγκλεισμό, κοινωνική αποστασιοποίηση και με παύση των πολιτιστικών – καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για 1,5 χρόνο περίπου η ανάγκη για ψυχαγωγία, για διασκέδαση είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Β.Κ.), εν μέσω αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, κατάρτησαν το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ένα πρόγραμμα που είναι προσαρμοσμένο στους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού και για αυτόν το λόγο όλες οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται με κάθε επιφύλαξη, λόγω των περιορισμών και των μέτρων που ανακοινώνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Η οργάνωση και η διεξαγωγή των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων δεν ήταν εύκολο ούτε δεδομένο εγχείρημα. Ευελπιστούμε ύστερα από μία περίοδο με συνεχόμενες δυσκολίες ο πολιτισμός να αποτελέσει διέξοδο για μικρούς και μεγάλους. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε πάλι παρόμοιες καταστάσεις εύχομαι σε όλους καλό και διασκεδαστικό υπόλοιπο καλοκαιριού».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here