Το σύγχρονο «Γεφύρι της Άρτας» ο Κόμβος της “Ραχούλας”…

0

Μεγάλα έργα του δήμου μας που έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί από καιρό αλλά η κατασκευή τους κοντεύει να «στοιχειώσει» είναι αρκετά… Ένα από αυτά, είναι και κόμβος της “Ραχούλας”

Ένα έργο που είχε  γίνει μπαλάκι εξαγγελιών της εκάστοτε δημοτικής αρχής, εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και έχουν διατεθεί πακτωλός χρημάτων για μελέτες…

Το έργο αυτό είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή το 2017 και σήμερα το υλοποιεί ο εργολάβος από το σχετικό κονδύλι.

Σε ερώτηση μας στον εργολάβο, γιατί δεν το ξεκίνησε νωρίτερα, μας είπε ότι υπήρχαν άλλες εργολαβίες που ήταν πριν από αυτό σε εκκρεμότητα και καθυστέρησε και το έργο αφορά μόνο την διαπλάτυνση του κόμβου ,από και προς το Άστρος και να ενωθεί  με τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο, με την ασφαλτόστρωση του.

Είναι γεγονός ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και ορατότητα των οδηγών, γιατί έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα!

Αν τώρα η νέα δημοτική εξασφάλισε τόσο άμεσα επιπλέον κονδύλι για φωτισμό – νησίδες κ.λ θα χαρούμε να δούμε ολοκληρωμένο το έργο ,γιατί πρόκειται για την ασφάλειά μας και να συγχαρούμε την νέα δημοτική αρχή για την αμεσότητα της.

Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε σήμερα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Δ.Κατσή για περισσότερες πληροφορίες, αλλά δε ήταν εφικτό…θα επανέρθουμε με επιπλέον νέα για το θέμα, αν υπάρχουν.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here