Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου η ομορφιά στο μεγαλείο της!!! όπως την αποτύπωσε ο συνεργάτης μας Χρήστος Γιατράκος…

0

Λίγα λόγια για τις Εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού

Τρεις αναβατήρες είναι διαθέσιμοι για τη μεταφορά των σκιέρ στις κλιμακούμενης δυσκολίας, πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

Υπάρχουν εκπαιδευτές για αθλητές όλων των επιπέδων, snow park για παιδιά, snowboard park, σχολή για εκμάθηση σκι, ενώ παράλληλα στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού λειτουργούν καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού σκι και snowboard, καφέ, εστιατόριο, σαλέ, καθώς και το ανακαινισμένο καταφύγιο ΕΟΣ Τρίπολης, δυναμικής 40 ατόμων.

Σε υψόμετρο μεταξύ των 1.550 μ. και 1.770 μ., το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου διαθέτει οκτώ πίστες (για αρχάριους, προχωρημένους και πολύ έμπειρους σκιέρ) με συνολικό μήκος που αγγίζει τα 5,5 χιλιόμετρα και τέσσερις αναβατήρες, που προσφέρουν εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση.

Στο κέντρο λειτουργούν παράλληλα ένα σύγχρονο και μοντέρνο πάρκο για τους φίλους του snowboard αλλά και μηχανοκίνητο πάρκο όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες βόλτες στο χιόνι με μηχανάκια τύπου AΤV (γουρούνες) αλλά και μοτοσικλέτες Snowhwak.

Μαίναλο το βουνό των θρύλων και των παραδόσεων, η κατοικία του τραγοπόδαρου θεού των βοσκών Πάνα και τόπος των Νυμφών. Τα ειδυλλιακά παρθένα και ειδυλλιακά τοπία , διάσπαρτα από ιστορικά χωριά και γραφικούς οικισμούς, καθιστούν το Μαίναλο ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο συνάντησης της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού.
Απολαύστε εκπληκτικές καταβάσεις και λευκές διαδρομές σε ένα από τα παλαιότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, ακολουθήστε τα λιθόστρωτα μονοπάτια, διαβείτε τα πέτρινα γεφύρια και χαθείτε μέσα στη μοναδική ομορφιά του τοπίου….

Δείτε παρακάτω μια  Παραγωγή Βίντεο / Φωτογραφίες: Χρήστος Γιατράκος | 8 Film Productions

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου η ομορφιά στο μεγαλείο της!!! όπως την αποτύπωσε ο συνεργάτης μας Χρήστος Γιατράκος…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here