Τρια σημαντικά έργα του Δήμου μας υποβλήθηκαν σήμερα!

2

Υποβάλλαμε σήμερα στο Υπ.Εσωτερικών και τον κ. Marinos Rousias για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, τρια σημαντικά έργα του Δήμου μας:
Την αγροτική οδοποιία Ξηροπηγάδου, Το Γήπεδο Κορακοβουνίου και Το Γήπεδο Παραλιου Αστρους…

Ακολουθεί τη Δευτέρα το μουσείο Πλατάνου στο πράσινο ταμείο του ΥΠΕΚΑ..

Καλή μας επιτυχία…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος και Ιωαννης Χονδρολεος, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοφοκλης Γαρδικιωτης Σωστά τα εργα αυτά αλλά εχετε ξεχάσει τελείως το πρόβλημα με το οδικό δίκτιο στις εισόδους στο Αστρος και πεζοδρομήσεις για να περπατούν τα γερόντια ασφαλή από τους επίδοξους ραλλίστες νεαρούς και νεαρές εντος της πόλεως. Για το Θεό σας πιά κάντε κατι σωστό.

  2. Δεν παρακολουθούμε τα νέα κουραστήκαμε , είναι ευχάριστο ότι με τις εκλογές έχουμε και τις αγγελίες για πολλά έργα, μακάρι να είχαμε εκλογές κάθε μήνα. “Ακολουθεί τη Δευτέρα το μουσείο Πλατάνου στο πράσινο ταμείο του ΥΠΕΚΑ..” ειλικρινά συγχαρητήρια στους φίλους μας Πλατανίτες.

    Δεν ακούσαμε ούτε διαβάσαμε τίποτα για το Μουσείο Άστρους , μας υποσχέθηκαν πολλά , γράφτηκε και στη εφημερίδα της Κυβερνήσεως… , τελικά μπορεί κάποιος νας μας πει τι έγινε η τι θα γίνει;

    Θα ρωτήσουμε δημόσια και θεσμικά τους αιρετούς μας και όλους τους υποψήφιους να μας πούνε τις θέσεις τους, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε . Ας τους ρωτήσουν και άλλοι ενεργοί πολίτες , ο σύλλογος φίλων του μουσείου έπρεπε να το είχε κάνει …. και άλλοι σύλλογοι , όσοι ενδιαφέρονται .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here