Υποβολή αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ”Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”

0

Έναρξη υποβολής αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ για την υλοποίηση του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων, μέσω ΕΣΠΑ, για την υλοποίηση του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στην παρούσα Δράση, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά την “Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωση”, στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»)

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet), αποκλειστικά της αιτούσας.

Σημαντική Σημείωση: Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά Δημοσίους Υπαλλήλους. Αυτή θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης / Ερωτήσεις – Διευκρινήσεις σχετικά με την πρόσκληση και την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk2020@eetaa.gr

Επισυνάπτονται:

  1. Οι οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής – απαιτούμενα δικαιολογητικά.
  2. Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και
  3. Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here