Υπογράφηκε στην Αθήνα από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα η ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου & Άλλα νέα

0
Καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Posted: 29 Jan 2021 09:29 AM PST

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 941.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 29 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15:00

Σήμερα ανακοινώνουμε 941 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (covid-19), εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 155.678, εκ των οποίων 52,1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5.927 (3,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 48.600 (63,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

260 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. 193 (74,2%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85,8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1.099 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 22 νέους θανάτους από τη νόσο covid-19, φθάνοντας τους 5.764 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3.388 (58,8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95,5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω”.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 48 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 3.059.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 4, στην Π.Ε. Αρκαδίας 3, στην Π.Ε. Κορινθίας 13, στην Π.Ε. Λακωνίας 14 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 14.

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα Παρασκευή 29 του μήνα, οι νοσηλευόμενοι covid-19 στην Περιφέρεια ήταν συνολικά 60 (οι 5 εκ των οποίων σε ΜΕΘ). Ανά Γενικό Νοσοκομείο οι νοσηλευόμενοι ήταν, Γ.Ν. Αργους 2, Γ.Ν. Ναυπλίου 1, Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης 9, Γ.Ν. Κορίνθου 10 (3 σε ΜΕΘ), Γ.Ν. Σπάρτης 17 και Γ.Ν. Καλαμάτας 21 (οι 2 σε ΜΕΘ).

Υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα η ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Posted: 29 Jan 2021 09:26 AM PST

Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω ΣΔΙΤ, υπογράφηκε στην Αθήνα σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Μανώλη Μαραγκουδάκη και τον ομόλογό του της Περιβαλλοντικής Πελοποννήσου Γιώργο Αγραφιώτη.

Η υπογραφή του σημαντικού αυτού έργου, που δίνει ανάσα αισιοδοξίας στους κατοίκους της Περιφέρειας, έγινε στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας), παρουσία του Νίκου Παπαθανάση αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για Ιδιωτικές Επενδύσεις και Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, του Μανώλη Γραφάκου γενικού γραµµατέα Συντονισµού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Ορέστη Καβαλάκη γ.γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του προέδρου του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρου Αργειτάκου, καθώς και του βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, όπως επίσης και των αντιπεριφερειαρχών Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά και Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου.

Η συνολική διάρκεια της σύμβασης είναι 28 χρόνια (διετής κατασκευαστική περίοδος και 26ετής περίοδος λειτουργίας), ενώ ήδη από τον 10ο μήνα από την έναρξη ισχύος της σύμβασης -ενδεχομένως και πολύ πιο σύντομα, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα- προβλέπεται η έναρξη μεταβατικής διαχείρισης απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις της αναδόχου εταιρείας.

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 152.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 62.500.000 ευρώ προέρχονται από επιδότηση ΕΣΠΑ.

Στο έργο αναμένεται να δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευαστική περίοδο, 200 μόνιμες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο λειτουργίας και μεγάλος αριθμός παράλληλων θέσεων εργασίας.

Ο Π. ΝΙΚΑΣ

“Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την Περιφέρειά μας, για τους Πελοποννήσιους, καθώς μπήκε η τελική υπογραφή για την διαδικασία διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, μετά την υπογραφή των συμφωνητικών. Και πρόσθεσε:

“Τελειώσαμε γραφειοκρατικά. Από αύριο, όμως, αρχίζει ο αγώνας για την κατασκευή των εργοστασίων και κυρίως για την απορρύπανση της Περιφέρειάς μας, όπου ως γνωστόν υπάρχουν δεκάδες καταγεγραμμένες και μη καταγεγραμμένες χωματερές. Κι αν είμαστε γεμάτοι σκουπίδια δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα επίπεδο ανάπτυξης”, δηλώνοντας ότι “το έργο της απορρύπανσης χρειάζεται την βοήθεια και την συνδρομή της πολιτείας”.

Ο περιφερειάρχης, στη συνέχεια, εξέφρασε ευχαριστίες για την ευόδωση της προσπάθειας:

“Πρώτα απ’ όλα στην κυβέρνηση, γιατί χωρίς την τροποποίηση του νόμου με την οποία έδωσε τη δυνατότητα αποφάσεων στην Οικονομική Επιτροπή, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φθάσει ώς εδώ, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η απλή αναλογική στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια που δεν υπάρχει πλειοψηφία -ήταν σωτήρια η ρύθμιση μεταφοράς αρμοδιοτήτων στην Οικονομική Επιτροπή.

Ειδικότερα ευχαριστώ το υπουργείο Ανάπτυξης, ευχαριστώ όλη την ηγεσία του εν λόγω υπουργείου. Κι ακόμα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γενικός γραμματέας Μανώλης Γραφάκος προσέφερε πολύτιμη βοήθεια για την σωτηρία -κυριολεκτικά μιλώντας- του εν λόγω έργου.

Ευχαριστώ, επίσης την ομάδα της περιφερειακής Αρχής που ασχολήθηκε εντατικά και αγωνίστηκε σκληρά για να φθάσουμε εδώ σήμερα, τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, όπως επίσης τους νομικούς, οικονομικούς και τεχνικούς συμβούλους μας”.

“ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ”

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την απελθούσα περιφερειακή Αρχή όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια, δηλώνοντας ότι τείνει “χέρι φιλίας και συνεργασίας” για τον κοινό στόχο που είναι η απαλλαγή της Περιφέρειας από τον εφιάλτη των σκουπιδιών:

“Πρέπει να τονίσω ότι αγώνας χρειάστηκε να γίνει και από την προηγούμενη περιφερειακή Αρχή. Μπορεί να έχουμε ορισμένες διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο, εμείς ή οι άλλοι, μικρές ή μεγάλες, αλλά το χειρότερο είναι να μην μαζεύουμε σκουπίδια. Αυτό είναι που πρέπει να βλέπουμε ως μείζον πρόβλημα.

Θα αγωνιστούμε συνεργαζόμενοι, εμείς τείνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας, ώστε γρήγορα η Πελοπόννησος να είναι το παράδειγμα της καθαριότητας για όλη την Ελλάδα” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

“Ξεκινάει η επίλυση ενός πολύ μεγάλου προβλήματος, της διαχείρισης των απορριμμάτων μιας περιοχής που έχει βασανιστεί πολύ και για πάρα πολλά χρόνια” δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης.

Αναφερόμενος στο έργο, το χαρακτήρισε “έργο πνοής, ύψους 150.000.000 ευρώ, το οποίο θα δημιουργήσει 600 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή του και 200 μόνιμες θέσεις κατά την λειτουργία του. Αλλά κυρίως, έργο που θα βάλει την Ελλάδα σε έναν διαφορετικό χάρτη, τον χάρτη μιας χώρας που βλέπει μπροστά, με ελπίδα για το μέλλον, χωρίς αυτή την απαράδεκτη λειτουργία που υπήρχε με τις παράνομες χωματερές”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ

“Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της βούλησης της κυβέρνησης και με βεβαιότητα δηλώνουμε ότι σε δύο χρόνια θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε” σημείωσε στη συνέχεια ο Μανώλης Γραφάκος γενικός γραµµατέας Συντονισµού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, “εδώ και 18 μήνες κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια να ξεκολλήσουμε την πατρίδα μας από τις τελευταίες θέσεις στον πίνακα κατάταξης όσον αφορά τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ευρώπη, θέσεις που δεν τιμούν ούτε την ιστορία ούτε τον πολιτισμό μας”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

“Εβληματικό” και για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή χαρακτήρισε το εν λόγω έργο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μ. Μαραγκουδάκης, επισημαίνοντας ότι ότι συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την χρήση νέων τεχνολογιών αιχμής για την προστασία του περιβάλλοντος:

“Φιλοδοξούμε το έργο αυτό να είναι το καλύτερο, αποδοτικότερο και οικονομικότερο έργο ΣΔΙΤ για το κοινωνικό σύνολο και παράλληλα να αποτελέσει πόλο έλξης για την εκπαίδευση φοιτητών και μαθητών.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω, τόσο την πολιτική ηγεσία που μας τιμά με την παρουσία της, όσο και τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ότι η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία, την οικονομική δυνατότητα και πάνω από όλα τη θέληση και την κουλτούρα για να υλοποιεί και να διαχειρίζεται άρτια έργα, που ολοκληρώνονται στην ώρα τους”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με αυτό το έργο εισέρχεται στην εποχή της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, με σύγχρονες εφαρμογές της κυκλικής οικονομίας, σημείωσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Περιβαλλοντικής Πελοποννήσου Γ. Αγραφιώτης:

“Ξεκινάμε από αύριο την υλοποίηση της σύμβασης και στον προβλεπόμενο χρόνο θα παραδώσουμε το έργο που φιλοδοξεί να λύσει, για πολλά χρόνια, το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο, έχοντας πλέον πλήρη κοινωνική στήριξη, όπως αυτή εκφράζεται από τους θεσμικούς εκπροσώπους των πολιτών, θα συμβάλει αποτελεσματικά, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας. Οι πολίτες της Πελοποννήσου έχουν πάρει ήδη μια πρόγευση του αποτελέσματος από το αντίστοιχο έργο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στην Ηπειρο, το έργο της χρονιάς 2018. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι το δικό τους έργο θα είναι ακόμα καλύτερο. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, απαντάμε στα προβλήματα με τεχνική αρτιότητα αλλά και περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη για τους πολίτες και τον τόπο”.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ

“Τελειώνει το μαύρο, αρχίζει το άσπρο” ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που έκανε ο Στ. Αργειτάκος, πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου, προθέτοντας ότι το έργο αυτό “βάζει τέλος στις μαύρες σελίδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσον αφορά την διαχείριση απορριμμάτων”.

Ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν για την ευόδωση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής υπόθεσης, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη συμβολή -αλλά και τη θέληση- του περιφερειάρχη Π. Νίκα, ο οποίος, σύμφωνα με τον Στ. Αργειτάκο, “έβαλε πλάτη” σε πολλές περιπτώσεις, τιμώντας την δέσμευση την οποία ο περιφερειάρχης -όπως είπε ο πρόεδρος του φορέα- είχε αναλάβει απέναντί του και απέναντι στους αιρετούς, αλλά και τον πληθυσμό της Περιφέρειας.

Εκταμίευση 50.353,66 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Posted: 29 Jan 2021 09:14 AM PST

Εντολή εκταμίευσης πίστωσης 50.353,66 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η σχετική απόφαση αφορά δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Αναρτήθηκε διαδικτυακά ο θεωρημένος δασικός χάρτης της Π.Ε. Αργολίδας, προθεσμία ενστάσεων – αντιρρήσεων μέχρι τις 20 Μαΐου

Posted: 29 Jan 2021 09:10 AM PST

Ο θεωρημένος δασικός χάρτης της Π.Ε. Αργολίδας, συνολικής έκτασης 2.150.190 στρεμμάτων, αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας της εταιρείας “Ελληνικό Κτηματολόγιο”.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν γνώση και να υποβάλουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους μέσα σε χρονικό διάστημα 105 ημερών, ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου -δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Για όσους κατοικούν ή διαμένουν στο εξωτερικό η πιο πάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, λήγει δηλαδή την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Την πλήρη απόφαση και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΔΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΟΛΚΟΥ»

Posted: 29 Jan 2021 04:15 AM PST

Έχει αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ με αριθμό 116703 και όλα τα συνημμένα έγγραφα του διαγωνισμού, όπως τα σχεδιαγράμματα και τα τεύχη των μελετών, είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ όπου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα αναζητήσουν.

ΕΣΥ

ΕΤΕΠ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΥΔ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΚΗΜΔΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΚΗΜΔΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΣΑΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ_ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ_signed

ΦΑΥ

«ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ»

Posted: 29 Jan 2021 04:09 AM PST

Έχει αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ με αριθμό 115715 και όλα τα συνημμένα έγγραφα του διαγωνισμού είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ όπου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα αναζητήσουν.

ΓΣΥ

ΕΣΥd

ΕΤΕΠ

ΚΗΜΔΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών απολύμανσης, α) κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας, της Α/θμιας Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκπαίδευσης και του Κ.Ε.Σ.Υ. Αργολίδας & β) στο στόλο οχημάτων της Π.Ε. Αργολίδας για την αποφυγή διασποράς του covid -19, για το έτος 2021

Posted: 29 Jan 2021 02:03 AM PST

Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών απολύμανσης, α) κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας, της Α/θμιας Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκπαίδευσης και του Κ.Ε.Σ.Υ. Αργολίδας & β) στο στόλο οχημάτων της Π.Ε. Αργολίδας, όπου και όποτε κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή διασποράς του covid -19, για το έτος 2021.

Δείτε την Πρόσκληση

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Μεσσηνίας διακηρύσσει την ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικής επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΚΑΙ 13ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ »

Posted: 29 Jan 2021 01:57 AM PST

 Ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικής επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΚΑΙ 13ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ »

         Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας διακηρύσσει την ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικής επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΚΑΙ 13ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ »

 Καταληκτική ημερομηνία:   24-2-2021, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 10.00 π.μ. Προϋπολογισμός: 322.580,65€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%)

Hλεκτρονικός διαγωνισμός με συστημικό κωδικό 115706

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δελτίο πιστοποίησης τιμών υγρών καυσίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021ανά περιοχή Π.Ε. Αρκαδίας

Posted: 28 Jan 2021 11:18 PM PST

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here