ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ

1
 1. Αδάμη Αικατερίνη του Δημητρίου
  (Καθηγήτρια Φυσικομαθηματικής – Πληροφορικής)
 2. Γκικοπούλου Γεωργίτσα του Δημητρίου
  (Πρώην κοινοτική σύμβουλος)
 3. Καμπύλης Παναγιώτης του Δημητρίου
  (Ελεύθερος επαγγελματίας)
 4. Ράλλιος Γεώργιος του Δημητρίου
  (Εργοδηγός ναυπηγείων)
 5. Σκαρπέλος Παναγιώτης του Γεωργίου
  (Δάσκαλος)

Αγαπητές Μελιγιώτισες και Μελιγιώτες ,

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους  που αγαπούν το χωριό μας , τη Μελιγού, και νοιάζονται για την πρόοδο των ανθρώπων της και την προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της.

Σκοπός μας είναι: να εργασθούμε με ήθος και διαφάνεια, επιμένοντας στην διεκδίκηση και παραγωγή των πόρων που δικαιούμαστε για την πρόοδο των κατοίκων και το καλό του χωριού μας.
Είμαστε μεγάλο χωριό, μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες του Δήμου μας με επιφάνεια 25.000 στρ. και ενιαίο γεωγραφικό χώρο Ορεινής (600μ.υψόμετρο)και Χειμερινής Μελιγούς (50μ. υψόμετρο), το οποίο είναι προικισμένο με πολλές φυσικές ομορφιές που χρειάζονται προστασία και φροντίδα. Το χωριό μας διαθέτει πλούσιο πολιτιστικό ιστορικό, το οποίο στοχεύουμε να αναδείξουμε με τη συμμετοχή κάθε συμπολίτη μας.

Έχουμε τη διάθεση :

-Να διεκδικήσουμε πόρους και προγράμματα για το καλό του τόπου μας, σύμφωνα με προτεραιότητες που θα συνδιαμορφώνουμε με τους συμπολίτες μας.

-Να δίνουμε λύση στα καθημερινά προβλήματα του χωριού (καθαριότητα, αποχετεύσεις, ηλεκτροδότηση, ύδρευση, ασφάλεια έναντι φυσικών φαινομένων κ.ο.κ).

-Nα ενισχύουμε και να στηρίζουμε την αλληλεγγύη μας ως κοινωνία και να ενδυναμώνουμε την αυτοπεποίθηση των συμπολιτών μας.

– Να συνδράμουμε τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς του χωριού μας σε όλες τις νόμιμες επιδιώξεις τους και σε κάθε αντιξοότητα που παρουσιάζεται σε κάθε έναν.

-Να ενισχύουμε με κάθε μέσον την συνεκτικότητα των κατοίκων χωρίς αποκλεισμούς αποκρούοντας διχαστικές απόπειρες, οι οποίες είναι ξένες προς την ιδιοσυγκρασία κάθε Μελιγιώτη.

– Να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους πολιτιστικούς/αθλητικούς φορείς της Μελιγούς, να συνεργαζόμαστε μαζί τους, να αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και να βοηθούμε τα έργα τους.

– Να εμπνέουμε τη νεολαία, να στηρίζουμε ηθικά και υλικά τους νέους μας στην προσπάθειά τους να χτίσουν το μέλλον τους, είτε επαγγελματικό είτε επιστημονικό.

– Να επιδιώκουμε την επικοινωνία και επανασύνδεση των απόδημων Μελιγιωτών με το χωριό της καταγωγής τους και την κατά το δυνατόν συνδρομή τους στους στόχους μας.

– Να αξιώσουμε από τη Δημοτική Αρχή την εκχώρηση αποφασιστικών αρμοδιοτήτων ώστε να μην είμαστε απλώς εισηγητές των έργων της Κοινότητάς μας, ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το
“εμείς θέλουμε αλλά δε μας αφήνει ο Δήμος”.

– Να κάνουμε τη Μελιγού Κοινότητα πρότυπο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Είναι αυτονόητο αλλά πρέπει να επισημανθεί ότι είμαστε πρόθυμοι να συλλέγουμε τα προβλήματα των συγχωριανών μας και να τα προωθούμε για να λύνονται με τη συνεργασία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Τέλος, για να προωθήσουμε τη λύση των θεμάτων της Μελιγούς και των κατοίκων της χρειαζόμαστε και ζητούμε τη  στήριξή σας  στο συνδυασμό μας :

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ , στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Για του λόγου το αληθές για τις ομορφιές του τόπου μας και για κάποια απ’ τα προβλήματα που απαιτούν λύση, παραθέτουμε κολάζ φωτογραφιών  από το χωριό μας.

Μετά τιμής οι υποψήφιοι.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Από το κείμενο του συνδυασμού συμπεραίνω αβίαστα ότι πρόκειται πραγματικά για “πρωτοβουλία” χωρίς καμία υστεροβουλία. Πιστεύω επίσης ότι η “Πρωτοβουλία Αλλαγής” δεν ονομάστηκε έτσι λόγω της Δημοτικής Παράταξης υπό την οποία στεγάζεται, αλλά η αλλαγή που επαγγέλλεται περιέχει και μια δυναμική αντιπαράθεσης και διεκδίκησης, ίσως και σύγκρουσης, αν χρειασθεί, όταν βρεθεί ενώπιον αμφισβητήσεων για τα ζητήματα της Μελιγούς. Στηρίζουμε λοιπόν την “Πρωτοβουλία Αλλαγής” της Μελιγούς προς το καλύτερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here