Φθορά σε νέα ταμπέλα…και σε αναμονή ακόμα! η τοποθέτηση ταμπελών στις εισόδους του Άστρους,έδρας του δήμου μας…

0

Περίπου εδώ και 20 ημέρες μία νέα ταμπέλα που παραπέμπει στο “Θεματικό Πάρκο Ελιάς» πρόσφατα τοποθετημένη ,ύστερα από σχετικό πρόγραμμα, ανάδειξης  στους επισκέπτες της περιοχής,των σημείων που υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι,Μουσεία κ.α ,του Άστρους,όπως  έγινε το ίδιο και για τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.

‘Όπως θα δείτε στις  φωτογραφίες,ο λόγος γίνεται για την νέα ταμπέλα που υπάρχει  και δείχνει αριστερά  προς το “Θεματικό Πάρκο ελιάς” με κατεύθυνση προς τον περιφερειακό δρόμο και ευθεία προς το κέντρο.

Η ταμπέλα είναι χτυπημένη και παραμορφωμένη  το διάστημα αυτό.Δεν γνωρίζουμε αν συνέβη κάποιο ατύχημα!ή κάποιος απρόσεκτος οδηγός με φορτίο που προεξείχε, έκανε την ζημιά…Εμείς απλά το αναδεικνύουμε για να βοηθήσουμε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς και να ξαναθυμίσουμε,το απαράδεκτο φαινόμενο, να μη μπορούν να μπουν τελικά οι περιβόητες ταμπέλες!!στις εισόδους της έδρας του δήμου μας ,στο Άστρος.

Έχουμε προσκαλέσει στο studio μας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Δ.Γκαύρο,να μας απαντήσει για ατό το΄θέμα,καθώς και άλλα θέματα αρμοδιότητας του,για προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών ,καθώς και να μας ενημερώσει για έργα που είναι σε εξέλιξη στον δήμο μας….

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από δημότες ,γιατί δεν αναδεικνύουμε  συνεχώς αυτό το θέμα ,ενώ εμείς το έχουμε κάνει επανειλημμένα (δείτε εδώ) ,   

Το θέμα έχει τεθεί και στο δημοτικό συμβούλιου από την μείζονα αντιπολίτευση και η απάντηση που δίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος,είναι ότι είναι θέμα ημερών να λυθεί…Δυστυχώς περιμένουμε 3 χρόνια!!

Βλέπουμε με χαρά να τελειώνουν έργα ανάπλασης και φωτισμού εισόδων σε χωριά της Νότιας Κυνουρίας από την Περιφέρεια και αναρωτιόμαστε ,γιατί δεν ζητάμε και εμείς να γίνουν ανάλογα έργα στις εισόδους του δήμου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here