Χαιρετισμός του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γ.Παπαηλιού στην τελετή βράβευσης των «αριστούχων νεοεισαχθέντων» στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

0

 Χαιρετισμός του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γιώργου Παπαηλιού στην τελετή βράβευσης των «αριστούχων νεοεισαχθέντων» στα ΑΕΙ και ΤΕΙ φοιτητών των Λυκείων της Τρίπολης από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας»  (28.12.2018)

Η βράβευση των «αριστούχων νεοεισαχθέντων» φοιτητών των Λυκείων της Τρίπολης εμπεριέχει μία ελάχιστη υλική παροχή αλλά κυρίως ηθική ανταμοιβή για τις πολύχρονες προσπάθειες νέων ανθρώπων.

Συγχρόνως η βράβευση αποτελεί αναγνώριση του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στα δημόσια σχολεία της Τρίπολης από άξιους διδάσκοντες. Και επιπλέον αναγνώριση των «θυσιών» των γονέων και των οικογενειών αυτών των νέων ανθρώπων.

Τέλος, η βράβευση υπογραμμίζει την προοπτική που ανοίγεται για τους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ φοιτητές της Τρίπολης στο βαλλόμενο και τόσο συκοφαντημένο, δυστυχώς από πολλούς, ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο. Αυτό οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε και αυτό θα πράξουν, με την επιμέλεια, το ήθος και την ευθυκρισία τους, και οι τιμώμενοι σήμερα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here