Χωρίς θεατές φέτος στον Αγ. Πέτρο το “ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ”

0

Δελτίο Τύπου

Παρόλες τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του COVID – 19, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Κοινότητα Αγίου Πέτρου και με τη συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας, τολμήσαμε να συνεχίσουμε και φέτος τις διοργανώσεις των αγώνων δρόμου του Δήμου μας, ακολουθώντας φυσικά τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα νέα δεδομένα που ισχύουν πλέον στη ζωή μας.

Έτσι και φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουμε στον Ορεινό όγκο του Πάρνωνα, με αφετηρία και τερματισμό την Κοινότητα του Αγίου Πέτρου το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, έναν επίπονο αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ., ένας αγώνας που εν πολλοίς έχει αλλάξει το χάρτη στους αγώνες υπεραπόστασης στη χώρα μας! Παράλληλα την ίδια μέρα, στις 25 Ιουλίου, θα διεξαχθεί για 4η συνεχόμενη φορά, το ΄΄μικρό αδελφάκι΄΄ του ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, οι ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ 37,5χλμ. απόστασης!

Την Κυριακή 26 Ιουλίου, για 3η φορά θα διεξαχθούν υπό τη διοργάνωσή μας, οι μικρότεροι αγώνες, του Ημιμαραθωνίου Δρόμου ΄΄Ο ΤΑΝΑΟΣ΄΄, και του Πλήρη Φυσιολατρικού Γύρου του Αγίου Πέτρου, 21 & 6 χλμ. Αντίστοιχα. Δυο αγώνες που έχουν ενσωματωθεί και αυτοί στα καλεντάρια τα τελευταία χρόνια και αποτελούν τους βασικούς αγώνες δρόμου του Δήμου μας!

Ενστερνιζόμενοι, τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του COVID – 19, έχουμε ήδη μεριμνήσει ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα του αθλητισμού, γιατί δε θα θέλαμε, μία εκδήλωση υγείας και χαράς, να γίνει η αφορμή για να έχουμε δυσάρεστα γεγονότα!

Η σειρά των αγώνων μας το διήμερο 25 – 26 Ιουλίου είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους δημότες μας, και φυσικά για όποιον το επιθυμεί και εκτός του Δήμου μας, να έρθει να αθληθεί, και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, μετά από μία μακρά περίοδο αθλητικής αγωνιστικής αποχής σε έναν από τους 4 αγώνες που του ταιριάζει περισσότερο.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, πάντα κοντά, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει με θέρμη και σθένος αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις, που προβάλλουν το αθλητικό πνεύμα, αλλά βοηθάνε και τις τοπικές κοινωνίες στην όποια μικροοικονομική τους στήριξη και ευμάρεια!

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε ως θεατές αλλά δυστυχώς τα πρωτόκολλα της πανδημίας του COVID – 19, μας απαγορεύουν να σας κάνουμε το όποιο ανοιχτό αυτό κάλεσμα! Έτσι λοιπόν σας καλούμε νοερά, να συμπαρασταθείτε και φέτος με την θετική σας σκέψη, στο εγχείρημά μας, που μόνο οφέλη, στην τοπική κοινωνία μπορεί να φέρει.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here