Ψήφισμα λόγω θανάτου του καθηγητή του ΓΕΛ Άστρους και συναδέλφου Παπαμήτρου Γεωργίου .    

0

ΠΡΑΞΗ 46Η

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα λόγω θανάτου του καθηγητή του ΓΕΛ Άστρους και συναδέλφου Παπαμήτρου Γεωργίου .    

Στο Άστρος και στο γραφείο του Γενικού Λυκείου σήμερα 6 Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.50΄μμ, συνήλθαν  εκτάκτως οι Σύλλογοι των καθηγητών Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Άστρους λόγω του θανάτου  του συναδέλφου και αγαπημένου φίλου Παπαμήτρου Γεωργίου, που υπηρέτησε σχεδόν για δέκα   χρόνια στα σχολεία μας διδάσκοντας τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών με ήθος  και εργατικότητα.

Πέρα από τις διδακτικές του υποχρεώσεις, ως ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, ασχολήθηκε και με πολλές άλλες σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες όπως περιβαλλοντικά προγράμματα, μαθήματα φωτογραφίας, εκπαιδευτικές εκδρομές και γιορτές του σχολείου μας, γιατί πίστευε ότι ο ρόλος του εκπαιδευτικού δεν περιορίζεται μόνο στο στενό πλαίσιο της  τάξης.  Ως Πρόεδρος και μέλος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους με τη συνεργασία των μαθητών του  πραγματοποίησε εξαιρετικό πολιτιστικό έργο για τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή μας. Καταγράφοντας τις εκδηλώσεις του σχολείου μας και τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου, σήμερα μας αφήνει ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όλων αυτών των εκδηλώσεων που θα αποτελέσει παρακαταθήκη και πηγή πληροφοριών της ιστορίας   μας για τις επόμενες γενιές.

Πάντα εγκάρδιος, φιλικός και συνεργάσιμος με τους συναδέλφους, υπομονετικός, στωικός και ευαίσθητος απέναντι στους μαθητές του. Πρόθυμος να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει τόσο στα μαθήματά τους όσο και σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπιζαν ως νέοι.

Βαθειά συγκινημένοι από την απώλεια αποφασίσαμε ομόφωνα:

-Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τη συμπαράστασή μας στο πένθος τους.

-Να  δημοσιευτεί το παρόν κείμενο στο τοπικό τύπο.

Καλό  σου ταξίδι αγαπημένε Γιώργο …..

Γι΄ αυτό το λόγο συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται:

Οι   Σύλλογοι των Καθηγητών  του Γενικού Λυκείου Άστρους

και του Γυμνασίου Άστρους

 

    

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here