Όταν τα παιδιά μας διδάσκουν …

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν τα παιδιά μας διδάσκουν …

Ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας είχε την χαρά να παρευρεθεί σε μια συγκινητική πράξη που έγινε στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος.

Τα παιδιά της κατασκήνωσης είχαν συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια με σκοπό να τα παραδώσουν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ του Άστρους Κυνουρίας όπου θα ενισχύσουν με αυτή την κίνηση τις προσπάθειες του Συλλόγου για αγορά ορθοπεδικών ειδών που έχουν ανάγκη τα Α.με.Α. της περιοχής.

Τα καπάκια παρέλαβαν η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Κολοβού Τρισεύγενη, ο Ταμίας Τυροβολάς Αθανάσιος και το Μέλος Μίλης Ιωάννης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.με.Α. Αρκαδίας και ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος Παναγιώτης ευχαριστεί θερμά τον Αρχηγό των κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης Παλιογιάννη Γιάννη, τον Υπεύθυνο-Υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης για τις κατασκηνώσεις Ψυχογιό Παναγιώτη και κυρίως τα παιδιά από όλες τις περιόδους του καλοκαιριού που έδειξαν μεγάλη προθυμία και συμμετείχαν σε αυτή τη δράση προβάλλοντας όχι μόνο την ιδέα της ανακύκλωσης αλλά και την ευαισθησία τους προς τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες όπως είναι και τα Άτομα με Αναπηρία.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                             ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εθνικής Αντιστάσεως 43                                                                                                               Τρίπολη     09/08/2019

Τηλ: 2710.221964 -6937066386 ( τηλ. Προέδρου)                                                          

Email: sillogosamea@hotmail.gr

Website: https://sillogosamea.wixsite.com/sillogosameaarkadias

T.K. 22131

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here