Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!από τους Γερμανούς τουρίστες ,που τους κάηκε το τροχόσπιτο στην περιοχή μας…

0

Ο κύριος schwanda και η κυρία berg Γερμανοί πολίτες,επισκέφθηκαν την περιοχή μας για διακοπές με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τους.Πριν λίγες μέρες στις 28/1 ,δυστυχώς από βραχυκύκλωμα ενός καλωδίου ,το τροχόσπιτο τους έγινε“παρανάλωμα του πυρός”στην παραλία του Αγίου Ανδρέα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του κλιμακίου της Βόρειας Κυνουρίας με 8 άτομα και τρία οχήματα,καθώς και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους, όπου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τουρίστες.

Ο κύριος schwanda ευτυχώς είχε υποστεί ελαφρά εγκαύματα και η κυρία berg, ήταν καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ Άστρους για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, για νοσηλεία.

Από την φωτιά κάηκαν ,τα χαρτιά τους ,τα ρούχα τους,τα πάντα…

Σήμερα μέσα από το astros-kynourianews.gr,θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους, μετά την ζημιά που υπέστησαν.

Το κλιμάκιο της πυροσβεστικής Β.Κυνουρίας,τους γιατρούς και το προσωπικό του Κ.Υ Άστρους, το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου & την Κoιν.Σ.Επ Promo Kynouria, για τον πρώτο ρουχισμό και την συμπατριώτισσα τους κυρία Andrea Klein -Rentouli ,για την φιλοξενία!…

Έφυγαν με την υπόσχεση, ότι σύντομα θα επισκεφθούν και πάλι,την όμορφη περιοχή μας…

Αξίζει να σημειώσουμε,ότι δεν έφυγαν νωρίτερα όπως πληροφορηθήκαμε,γιατί ήθελαν αναθέσουν σε ιδιώτη, τον καθαρισμό του καμμένου  τροχόσπιτου…το οποίο θα μαζευτεί εντός των ημερών.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα υπευθυνότητας που πρέπει να έχουμε όλοι μας!! 

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ