Έντονες φήμες για την επιστροφή του πρώην δημάρχου κ.Στράτη Δαλιάνη,ως ανεξαρτήτου προέδρου της δ/κ Άστρους!

3

Από πληροφορίες που έχουμε και δεν έχουν διαψευστεί μέχρι σήμερα,ο πρώην δήμαρχος κ.Σ.Δαλιάνης,με τα νέα δεδομένα και τις αρμοδιότητες που του δίνει ο «Κλεισθένης»,θέλει  να προσφέρει και πάλι δυναμικά και να διεκδικήσει την θέση του προέδρου της δ/κ Άστρους για  να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε ,την έδρα του δήμου το Άστρος, καθώς και του Αγιάννη.

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο πρώην δήμαρχος,η παρούσα δημοτική αρχή τόσα χρόνια δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το Άστρος…πλήρης εγκατάλειψη και κανένα έργο υποδομής και ανάπτυξής.

Σήμερα του δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει και πάλι στα κοινά,μετά και την θετική παρότρυνση Αστρινών δημοτών,φίλων και υποστηρικτών του.  Με βάση τον «Κλεισθένη», η κατάρτιση των δημοτικών συνδυασμών, καθώς και η εκλογή των οργάνων της δημοτικής αποκέντρωσης διαχωρίζονται πλήρως.

Δηλαδή, ενώ με τον «Καλλικράτη» κάθε συνδυασμός έπρεπε να περιλαμβάνει στην δήλωση κατάρτισής του, τον υποψήφιο Δήμαρχο καθώς και τους υποψήφιους για το Δ.Σ. και τα όργανα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με τον «Κλεισθένη», η δήλωση κατάρτισης του δημοτικού συνδυασμού δεν περιλαμβάνει τους υποψήφιους Προέδρους και συμβούλους των Κοινοτήτων.

Έτσι, η εκλογή στις Κοινότητες γίνεται πλέον με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από αυτό του Δημάρχου και σε ξεχωριστή κάλπη.

Εν αναμονή λοιπόν του επίσημου δελτίου τύπου,που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις πληροφορίες μας…

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στράτη παρε το πρώτο μήνυμα απο ψηφοφόρο σου.
    ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  2. Ενα μηνυμα και μια ευχη και απο εναν αλλον αστρινο πρωην ψηφοφορο του κ Στρατη.Αρκετα κοιμηθηκε 12 χρονια το χωριο μας.Καιρος με τους νεους ανθρωπους που θα στελεχωσουν το ψηφοδελτιο του στο Τοπικο Αστρους να γινει το Αστρος πρωτευουσα Πολη που ξεραμε.Αφου φιλε συντοπιτη αστρινε ησουν και εσυ ψηφοφορος του προφανως θα ειχες διακρινει την πολιτικη σοφια και τις παρακαταθηκες εργων αυτου του ανθρωπου για το Αστρος.Περιμενε λοιπον να ξαναζωντανεψει ο τοπος που μενεις.Τα υπολοιπα προφανως θα τα χειριστει με σοφια και σοβαροτητα και εμπειρια οπως αυτος ξερει.

  3. Για το ΑΣΤΡΟΣ που αγαπάμε για το ΑΣΤΡΟΣ που ξεχάστηκε 9 ΧΡΟΝΙΑ απο την απερχόμενη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ δημιουργούμε ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΡΙΝΩΝ που σκοπό έχει να προωθήσει νέους και άφθαρτους υποψηφίους ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ και ΝΑ επανδρώσουν τον Συνδυασμό <> του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ υποψηφίου Δημάρχου.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ……

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ