Έχει συνειδητοποιήσει ο κ. Δήμαρχος τον κίνδυνο εξαφάνισης του Μουσείου Αστρους ,μέσα από δόλιες και ανομολόγητες μεθοδεύσεις;

0
Γράφει ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος
 
Αντιπρόεδρος Φίλων Μουσείου Άστρους
 

Μετά από πρόσκληση, του Δημάρχου ,ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσαίου Άστρους ,στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου μας, την 5η/4/2022,”ενημερωθηκα”για τη συνάντηση που είχε ο κ.Δήμαρχος, πριν …100 μέρες, με την κ.Μενδώνη, ΥΠΠΟ, με θέμα την επαναλειτουργία, μετά από 15!! χρόνια ντροπής του Αρχαιολογικού Μουσαίου Άστρους.

 
Από την “ενημέρωση” κατάλαβα:
 
1) Η κ.Υπουργός , μετα απο”ειδικό” φροντιστήριο απο γνωστό εχθρό του Μουσείου, σε πολύ ύποπτο ρόλο, πήγε στη συνάντηση “κατάλληλα” προετοιμασμένη, καθότι ,”διαβασμένη”! (Για να πάψουν να μας ζαλίζουν). Παρουσίασε ένα άθλιο έγγραφο του 2011 με σαφώς προσχηματικό περιεχόμενο. ΠΑΓΙΔΑ!!
 
2) Ο κ. Δήμαρχος έπεσε στην ΠΑΓΊΔΑ, της παλιάς καραβάνας, και παραδόθηκε αμαχητί!!
Πιάστηκε αδιάβαστος και ,σύμφωνα με δική του παραδοχή, βρέθηκε με “τα μούτρα κατεβασμένα”. Και ,φυσικά, κάθισε πάλι στο θρονιο (ναι θρονιο) του αμίλητος (Τη δουλειά την ανέθεσε στον …Μαρτινο)!
 
Πήρε, ωστόσο,  το πολύτιμο εγγραφο του… 2011 και το έκανε “χρήσιμη” σημαία.
Στο τέλος κατάλαβα ,αφού το είπε, οτι ολοι θα κριθούμε “εκ του αποτελέσματος “,που προοιωνίζεται …καλο , ακόμα και στην περίπτωση, που κάποιος δεν κάνει τίποτα γι’αυτο …
 
Αναρωτιέμαι:
Είναι δυνατόν να πιστεύουν οι διάφοροι αιρετοί ότι ενδιαφέρουν κανέναν οι ανούσιες “κοκορομαχίες” τους?
 

Έχει συνειδητοποιήσει ο δήμαρχος τον κίνδυνο εξαφάνισης του Μουσείου Αστρους ,μέσα απο δόλιες και ανομολόγητες μεθοδεύσεις της γνωστής πρωθιέρειας ,που γι’αυτες ,ηδη επιβραβεύεται με αδόκητες .. .αναβαθμίσεις?

 

Εχει πληροφορηθεί οτι ήδη ειχε αρχίσει η οργανωμένη διαρροή του πολιτιστικού πλούτου του Μουσείου Αστρους προς αλλα Μουσεία, με εγκέφαλο τη γνωστή “πρωθιερεια? Αν ναι ,έκανε-θα κάνει κατι?

 

Και επιτέλους έχει την διάθεση να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα να λύσει το πρόβλημα? (Διότι αλλιώς το “αποτέλεσμα” το βλέπω θνησιγενές)

 
Εύχομαι, η επόμενη ενημέρωση να είναι ουσιώδης, σοβαρή και ,να είναι προϊόν ωριμότητας και απτης αποτελεσματικότητας.
 
Υ.Γ. Πάντως θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η “ενημέρωση “ήρθε με κάποια καθυστέρηση. Λόγω κάποιου “φόρτου”, ίσως? “Τυχαίο “?…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ