Ανακοίνωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Άστρους

0

Αγαπητέ/η  Κύριε/α,

Σας καλωσορίζουμε στην υπαίθρια Λαϊκή & Δημοτική αγορά του Δήμου μας και σας υπενθυμίζουμε τις υποχρεώσεις των αδειούχων πωλητών, παραγωγών και εργαζομένων στη λαϊκή – δημοτική αγορά, όπως αυτές απορρέουν από τον Κανονισμό Καθαριότητας & Προστασίας Περιβάλλοντος  του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας  και τις οποίες θα πρέπει να τηρείτε απαρέγκλιτα:

1. Να διατηρείτε τους χώρους που καταλαμβάνουν οι  πάγκοι πώλησης των προϊόντων σας  ευπρεπείς, καθαρούς  και τακτοποιημένους.

2.  Να μην καταλαμβάνετε κοινόχρηστους ή ιδιωτικούς χώρους, εκτός των ορίων της έκτασης που σας αναλογεί, σύμφωνα με την άδειά σας.

3.  Να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και να διαθέτετε καλαίσθητα δοχεία – κάδους με χωρητικότητα ανάλογη των παραγόμενων από τη δραστηριότητά σας απορριμμάτων, στα οποία θα συγκεντρώνετε τα εν λόγω απορρίμματα που θα παράγετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας της λαϊκής – δημοτικής αγοράς.

4.  Να μην ρυπαίνετε τον περιβάλλοντα χώρο με την ρίψη κάθε είδους απορριμμάτων και ιδιαίτερα δε, ευπαθών ειδών που αλλοιώνονται εύκολα (λέπια ψαριών, εντόσθια, κόκαλα, φύλλα λαχανικών, σάπια φρούτα, χύμα υπολοίπων προϊόντων, κ.τ.λ.) καθώς και ειδών συσκευασίας (χαρτοκιβώτια, τελάρα, κ.τ.λ.).

5.  Μετά τη λήξη λειτουργίας της λαϊκής αγοράς (13:30) υποχρεούστε να αποσύρετε τους πάγκους πώλησης των προϊόντων σας και να συλλέγετε όλα τα απορρίμματα σας σε πλαστικές ανθεκτικές σακούλες καλά κλεισμένες και να τις εναποθέτετε στον πλησιέστερο κάδο απορριμμάτων και όχι εκτός των κάδων.

6.  Να μην εμποδίζετε το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας και να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις των υπαλλήλων της υπηρεσίας.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας.

Παρακαλείσθε για τη συμμόρφωσή σας με τις παραπάνω υποχρεώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μη τήρηση των παραπάνω υποχρεώσεων επιφέρει την άμεση επιβολή προστίμου που σύμφωνα με τον Κανονισμό του Δήμου μας, ανέρχεται στο ποσό των 200,00 € (διακόσια ευρώ) ανά παράβαση.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας

Δημήτρης Κατσής

Συνημμένα αρχεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ