Αύριο, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ξεκινά η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

0

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  ανακοινώνουν την έναρξη της 2ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 2 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) με την ενότητα “Organizational Behavior & Leadership”.

Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Για 56 χρόνια η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Στόχος της είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ