Γιάννης Δαλιάνης για το Γήπεδο του Παραλίου Άστρους…

0
Λοιπόν ήρθε και η δική μου η σειρά να πω δυο λόγια για το μεγάλο έργο στο Γήπεδο του Παραλιου Αστρους
Όλα από καπου ξεκινάνε στην μέση στραβώνουν αλλά εάν βάζεις πάνω απ όλα τον τόπο σου και την προοπτική του τότε υπάρχουν πολλές ελπιδες επίτευξης των στόχων.
 
Ο κ Χαρβαλος Πετρος και οι συνοδοιπόροι του στον Αχιλλέα Παρ Αστρους απέδειξαν ότι πολεμάνε για την ομάδα και το χωριό τους με πάθος και μερικές φορές έτοιμοι για κάθε ρήξη.
Αυτό μερικές φορές είναι ρίσκο μερικές φορές βγαίνει και σε καλό.
 
Όντως όπως πολύ σωστά ο κ Χαρβαλος κατά την χθεσινη ομιλία του στην πετυχημένη εκδήλωση (που δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούσα να είμαι παρών)ειπε πραγματικά γεγονότα που παρότι στην πορεία και εμεις οι δυο ψυχραθήκαμε, και οι δυο ξέραμε ,όπως και ο Δήμαρχος και οι Ανθρωποι της περιφερειας προφανως καθως και ο κοουτς Κεφαλοπουλος οτι αυτό το έργο πρέπει να επιτευχθεί για τον τόπο πάνω απ όλα .
 
Προσωπικά θέλω και εγώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από μεριάς μου και να προσυπογράψω τα χθεσινά λεγόμενα του κ Χαρβαλου Πέτρου καθως και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γεν.Γραμματέα Αθλητισμού κ Τσουλο γιατί αυτός μας καθοδήγησε με τον τρόπο του πως θα φτάσουμε σε επίπεδο περιφέρειας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "μας γνωρισετε σε ποιό ή ποιά από τα παραπάνω έργα θα μπορούσατε να συνδράμετε. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιστολές του Προέδρου Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κ. Δαλιάνη Ιωάννη από 18/11/2020 αρ.πρωτ.:15786 προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Αυγενάκη και το από 18/11/2020 αρ.πρωτ.:15782 προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα με θέμα: "Δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Π.Άστρος" (τον οποίο με την ευκαιρία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως), απευθυνόμαστε σε εσάς για τον καλύτερο συντονισμό των παραπάνω εργασιών. Με τιμή εκ μέρους του Δ.Σ. o Πρόεδρος Πέτρος Χάρβαλος Γραμματέας Γογονάς Δημήτριος"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ