Γιώργος Καμπύλης: Καλούμε τον κ. Μαντά να απολογηθεί στους δημότες για την μη αξιοποίηση της δωρεάς ασθενοφόρου στον Δήμο

0

Ο Δήμαρχος μας συστήθηκε για άλλη μια φορά ως ο «κύριος Ανεύθυνος» που για όλα τα στραβά, τις ελλείψεις και παραλείψεις του Δήμου εδώ και 9 χρόνια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο που φέρει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη.

Ο «κύριος Ανεύθυνος» μας είπε ότι για την ακινησία του ασθενοφόρου εδώ και 4 χρόνια, δωρεά στον Δήμο που δεν έχει αξιοποιήσει ως όφειλε, φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση και το Κέντρο Υγείας Άστρους. Το θράσος σε συνδυασμό με τον πανικό που προκαλεί η αποκάλυψη της αλήθειας οδηγούν τον κ. Μαντά σε ύβρεις και προσβολές. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχει πάρει.

Τον καλούμε να απολογηθεί στους δημότες της Βόρειας Κυνουρίας και να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο το ασθενοφόρο παραμένει στο γκαράζ. Το γεγονός ότι ο κ. Μαντάς πλέον δεν μπορεί, το έχουμε καταλάβει και εμείς και οι πολίτες του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ας το καταλάβει και ο ίδιος το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Μαντάς γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η επιτροπή παρακολούθησης δεν έχει καμία σχέση με την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου. Την επικαλείται μόνο και μόνο για να καλύψει την απραξία του. Άλλωστε όπως ρητά αναφέρει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «ο ∆ήµαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς Παναγιώτης εξουσιοδοτείται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση και εκτέλεση της προγραμματικής σύµβασης».

ΥΓ: Παραθέτουμε όλοι την σχετική απόφαση όπως έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια

https://diavgeia.gov.gr/doc/70%CE%95%CE%A9%CE%A99%CE%A8-%CE%96%CE%97%CE%A4?inline=true

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ