Δείτε στην“Ώρα του δημάρχου”τα ερωτήματα μας, για την νέα Λαϊκή Άστρους & Το Κυκλοφοριακό…

0

Σας παρουσιάζουμε σήμερα, το επόμενο  θέμα από την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς,που αφορά την λειτουργία της νέας  λαϊκής αγοράς Άστρους και το κυκλοφοριακό του κέντρου του Άστρους.

Δείτε παρακάτω,τα ερωτήματα που του υποβάλαμε ,σχετικά με  τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας της λαϊκής,για τις υπολειπόμενες δόσεις χρηματοδότησης από την  Περιφέρεια και το κυκλοφοριακό σχέδιο του δήμου,για το κέντρο του Άστρους….

Δείτε παρακάτω το σχετικό video & photos…

Επιμέλεια-Παρουσίαση της εκπομπής, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη εκπομπή ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ! από το astros-kynourianews,  με την “ Ώρα του δημάρχου ”, μεταφέροντας την συνέντευξη ,στο δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς ,απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που  του υποβάλαμε για τα τρέχοντα θέματα του δήμου,καθώς και στα δικά σας ερωτήματα, τα οποία είχαμε συγκέντρωσει , για να του τα θέσουμε, στην προγραμματισμένη συνέντευξη.

Θα ακολουθήσουν αργότερα και τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν,για την τουριστική προβολή,ερωτήματα δημοτών  για την κοινωνική πολιτική του δήμου,καθώς και για παλιές οφειλές των προηγούμενων δημοτικών αρχών,που καλείται σήμερα !! να πληρώσει με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ,ο δήμος μας….

Η “ Ώρα του δημάρχου ” στην εκπομπή ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ!

Στείλε και εσύ ! τα ερωτήματα και  τα παράπονά σου…

Πες μας τι προτείνεις! Η Γνώμη σου μετράει!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ