Δείτε τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Παρ.Άστρος (Photos & Videos)

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Π.Άστρος με κάθε μεγαλοπρέπεια ,ο εορτασμός των Φώτων.Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας στον Ι.Ν του  Αγ.Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλεξάνδρου, ακολούθησε ο Αγιασμός των υδάτων στην πλατεία με πομπή, με την συνοδεία της φιλαρμονικής του δήμου,στρατιωτικών αγημάτων καθώς και των επισήμων και πλήθος κόσμου.

Στον σημερινό εορτασμό,παραβρέθηκαν,ο Περιφερειάρχης κ.Π.Τατούλης,ο αντιπεριφερειάρχης κ.Β.Γιαννακούρας,ο  δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς,οι βουλευτές κ.κ Κ.Βλάσσης & Ο.Κωνσταντινόπουλος,οι π/σ κ.κ Γ.Μπακούρης και Ι.Κατσίρης,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολύτευσης του Δ.Σ, κ.Γ.Καμπύλης,η πολιτευτής κ.Εύη Τατούλη, καθώς και πλήθος αιρετών και αντιπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας.

Ακολούθησε  η καθιερωμένη ρίψη του Σταυρού, αρκετοί και φέτος οι τολμηροί με σύμμαχο τον καλό καιρό και τυχερός ο Π.Αγριογιαννης , που έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη.

Ακολούθησε η καθιερωμένη  πομπή με τα καΐκια των ψαράδων και έξω από το λιμάνι και ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με τις δηλώσεις  του Μητροπολίτη και των επισήμων…

Επιμέλεια -Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr,Φώτης Τζιβελόπουλος-Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ







Δείτε τις προσωπικές ευχές και τα μηνύματα των επισήμων, κατά τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων στο Π.Άστρος…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ