Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών: Μπορείτε να εκλεγείτε με το νέο Δ.Σ του συλλόγου και τότε θα δείτε πόσα απίδια έχει ο σάκος…

0

Σήμερα τελείωσε και τυπικά η θητεία μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολιανών. Tο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου  θέλει να ευχαριστήσει όλους και όλες για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεκινάμε από τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.Τάκη Μαντά που ότι του ζητήσαμε δεν είπε όχι,τον πρόεδρο του Δ.Δ.Δολιανών κ.Δημήτρη Καζά που ήταν πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθούσε στα πάντα.Τις υπηρεσίες τους συλλόγους,την λογιστριά μας την νομικό σύμβουλο κ Δαμούλαρη Παναγιώτα και γενικά όλους τους πολίτες που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο βοήθησαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας είτε οικονομικά είτε ηθικά και γενικά σε όλους που βοήθησαν με τον τρόπο τους τον συλλογό μας γιατί ανήκει στο χωριό και όχι στον καθέναν μας ο πολιτιστικός σύλλογος.

Τέλος το μόνο που θέλω ακόμα να προσθέσω είναι ότι κατηγορηθήκαμε αδίκως και κριθήκαμε χωρίς στοιχεία από μια μικρή ομάδα Δολιανιτών αλλά τους απαντάω λακωνικά: εκλεγείτε με τον πολιτιστικό σύλλογο Δολιανών και τότε θα δείτε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ