Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνη στο Κ.Υ Άστρους

0

Σήμερα το μεσημέρι είχαμε την χαρά και την τιμή,να υποδεχθούμε τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνη στο Κ.Υ Άστρους.Την συνάντηση αυτή,οργάνωσε ο σύλλογος φίλων  του Κ.Υ Άστρους,μαζί  με την διευθύντρια του Κ.Υ, κ.Πηγή Περδικάκη.

Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο νέος δήμαρχος κ.Γιώργος Καμπύλης,καθώς και εργαζόμενοι του Κ.Υ.

Έγινε μια σύντομη γενική ενημέρωση από την διευθύντρια του Κ.Υ  για τις άμεσες ανάγκες,όπως για την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,καθώς και την ανάγκη ενός συντηρητή.

Τέλος έγινε αναφορά και  στο θέμα των οδηγών ,που κατά την παρούσα φάση καλύπτετε μεν,με τις 2 αποσπάσεις,αλλά στην πορεία ,θα πρέπει να δρομολογηθούν οι μόνιμοι διορισμοί οδηγών.

Επίσης ,έγινε αναφορά και στο ασθενοφόρο που έχουν κάνει ώς δωρεά Γερμανοί φίλοι της περιοχής μας  πριν από χρόνια και παραμένει δυστυχώς ανενεργό στις αποθήκες του δήμου.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ασθενοφόρο είχε δοθεί στον δήμο μας ,για να χρησιμοποιηθεί για κατ’οίκον νοσηλεία στα χωριά του δήμος μας.

Ο νέος δήμαρχος κ.Γιώργος Καμπύλης, σε συνεργασία με του υπουργείο και την 6η Υγειονομική περιφέρεια,δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσουν για να ξεπεραστούν άμεσα τα όποια προβλήματα και να τεθεί σε λειτουργία το ασθενοφόρο, προς όφελος των δημοτών.

Ο Υφυπουργός κ. Κοντοζαμάνης, συμφώνησε και επισήμανε ,πως είναι από τις βασικές δεσμεύσεις τις κυβέρνησης η αναβάθμισή των Κ.Υ και των περιφερειακών νοσοκομείων της χώρας και θα κάνει σταδιακά ό,τι το καλύτερο για να αναβαθμιστεί και να εξοπλιστεί και το Κ.Υ Άστρους,καθώς και τα περιφερειακά ιατρεία,Π.Άστρους ,Αγ.Ανδρέα και Δολιανών.

Να ευχηθούμε και εμείς για την άμεση επίλυση και αναβάθμιση του Κ.Υ Άστρους ,προς όφελος των πολιτών.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης & Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ