Ευχαριστήριο από την θεατρική ομάδα «επί σκηνής»

0

Η θεατρική ομάδα «επί σκηνής» ευχαριστεί το Κ.Υ. ΑΣΤΡΟΥΣ, τον ΔΗΜΟ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. ΑΣΤΡΟΥΣ για την τιμή που μας έκαναν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συμβάλλουμε στη γιορτή των δικών μας ανθρώπων, να χαρίσουμε λίγες ευχάριστες στιγμές σ’ ένα κόσμο που πραγματικά το αξίζει.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στη μικρή μας παράσταση – ως κοινό και στα τραγούδια – κατ’ αλφαβητική σειρά:

Ελένη Καρκούλη, Γεώργιο Κασκαμπά, Δήμητρα Κορδονούρη, Δημήτριο Μαυριά, Κωνσταντίνο Μαυριά, Αλίκη Μπούζιου, Χρυσούλα Παπαντώνη και Μαρία Τσαγγούρη.

Το… αλάλητο βοσκόπουλό μας Γεώργιο Καρρά του Μιχαήλ, που από νωρίς θέλησε να εμπλακεί σ’ έρωτες και αγάπες, τη ζηλεμένη Μυτιληνιά… βοσκοπούλα μας Δωροθέα Γρημάνη – Κόκκωνα  (συζ. Παν/τη) που εκτός από τον δικό της στεριανό την αγάπησε κι άλλος πιο μικρός αυτή τη φορά!…

Τη δασκάλα μας κ. Χρυσούλα Παπαντώνη, που νιώθεις κάποτε ότι ορισμένοι άνθρωποι κάνουν ακριβώς για το επάγγελμα που διάλεξαν, τους μικρούς μαθητές Κων/να Γαλάνη του Χρήστου, Γεώργιο και Χαρούλα Ηλιοπούλου του Ηλία, Γεωργία Καρρά του Μιχαήλ που αφού… όργωσαν σκηνή και περίχωρα (με το δίκιο τους τόση ώρα που περίμεναν) και αφού έπαιξαν μοναδικά τον… βουβό τους ρόλο μπορεί και να κατάλαβαν ότι μέχρι τη σκηνή η απόσταση είναι μεγάλη και για να πρωταγωνιστήσεις ακόμα μεγαλύτερη…

Την κ. Δέσποινα Ντερελή που έντυσε με πάθος και μουσική τη προσπάθεια μας. Τους γονείς που εκτός από την έγκριση για τη συμμετοχή των παιδιών τους, βοήθησαν όπου χρειάστηκε.

Τον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Βερβένων « Η ΚΝΑΚΕΑΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ » στο πρόσωπο της κ. Αικατερίνης Τσιλικά για την παραχώρηση των στολών.

Την κ. Γεωργία Μαντζουράνη και τους συνεργάτες της για την ποικιλότροπη υποστήριξή τους και τον κ. Φώτη Τζιβελόπουλο για την τεχνική κάλυψη μέσω του Astros-kynourianews.gr με τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και υπομονής.

Να είσαστε όλοι Γεροί και Χαρούμενοι.

Γεια και χαρά σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ