Ευχαριστήριο του προέδρου της τ/κ Σίταινας

0
Κοινότητα Σίταινας-Δ.Βόρειας Κυνουρίας.
 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ θα ήταν πολύ λίγο, αλλά άκρως απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η Κοινότητα Σίταινας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Σίταινας (ΑΓΙΟΣ ΣΩΖΩΝ),όχι για την σημερινή αμέριστη συμμετοχή και την βοήθειά του, αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μια ψυχή ένα σώμα, στο χωριό κρατώντας το ζωντανό σε όλες αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

 
Είναι δύσκολο για μένα σαν Πρόεδρο της Κοινότητας να βρώ λόγια για να ευχαριστήσω όλους όσους μας έκαναν την τιμή να μας επισκεπτούν και να γνωρίσουν την Τσακώνικη Φιλοξενία,και Παράδοση του χωριού μας.
Ας με συγχωρέσουν κάποιοι αν δεν αναφερθώ ονομαστικά σε αυτούς.
 

Πρώτα απ΄όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο των Τουριστικών Καταλλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας, κυρία Βίβιαν Μανωλέσου για την τιμή να επιλέξει την Σίταινα στο Πρόγραμμά της στην Πληθώρα Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων που διοργανώθηκε την Κυριακή 30/05/21, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

 
Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΠΡΑΚΟ Πρόεδρο του Τμήματος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
 
Την κυρία Μαρία Μοναστηριώτη από τα Mama΄ς Flavors για την συνεργασία της στην παρουσίαση όλων αυτών που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του χωριού μας.
 
Την Τσακώνισα Ελένη Μάνου που δείχνει την αγάπη της και την αφοσίωσή της με το Τεράστιο Εκπαιδευτικό Ενδιαφέρον της για την Τσακώνικη Ιστορία, Γλώσσα και Παράδοση και να την ευχαριστήσω προσωπικά για το μάθημα Τσακωνικής Ιστορίας και παράδοσης που μας παρουσίασε.
Τον Πρόεδρο του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου κ. Νίκο Πολυμενάκο που είναι εγκυκλοπαιδικός ιστορικός κολοσσός, αν και ξέρω ότι δεν του αρέσουν οι κολακείες.
 
Την κυρία Ειρήνη Εμανουηλίδου από την Yoga Instructor για τα μαθήματα Γιόγκας.
Τον προσωπικό μου φίλο κύριο Ανέστη Βασιλειάδη, ο οποίος έχει γράψει στο κοντέρ της περιηγητικής του διαδρομής, αμέτρητα χιλιόμετρα.
 

Τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γαρδικίωτη, που είναι πάντα παρόν στα θέματα ανάπτυξης τουρισμού στον Δήμο μας.

 
Στους Αντιδημάρχους κ.Δημήτρη Κατσή και Γιώργο Σαμαρτζή που στηρίζουν ανελλιπώς και δίνουν το παρόν πάντα.
Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Πάνο Καμπουρολιά τον επονομμαζώμενο από εμένα Παρνωνίτη.
Τον Πρόεδρου του Πλατάνου κ Αθανάσιο Αντωνίου.
Την κυρία Κατερίνα Λεονταρίτου από την Καστάνιτσα.

 

Αφήνω τελευταίες τις γυναίκες του χωριού μας.

Χωρίς αυτές τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Όλοι μας δοκιμάσαμε, μάθαμε και γευτήκαμε πεντανόστιμες παραδοσιακές συνταγές.

Ονομαστικά ευχαριστώ και όχι μόνο.

ΜΑΡΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ.

ΜΑΡΊΑ ΣΟΥΡΣΟΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΡΣΟΥ.

 
Σας ευχαριστούμε για όλα.
Εύχομαι και ελπίζω αυτό να ήταν η αρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας και σε βάθος χρόνου πολύ στενής περιπατικής, αναπτυξιακής, πολιτιστικής διαδρομής για το καλό του τόπου μας.
 
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
ΠΕΤΡΟΣ Ι ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΑΙΝΑΣ
 

https://www.facebook.com/100002869667865/videos/3608824139223206/

https://www.facebook.com/100002869667865/videos/3609047265867560/

https://www.facebook.com/100002869667865/videos/3609086532530300/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ