Η νέα λαϊκή αγορά Άστρους ξεκίνησε!!Η Δημοτική αρχή πρέπει να τολμήσει τώρα!!για να λυθεί το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο του Άστρους…

0

Σήμερα η νέα λαϊκή Άστρους ξεκίνησε να λειτουργεί στον νέο χώρο απέναντι από τον Ι.Ν Αγ.Νικολάου. Το χρόνιο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας για μια οργανωμένη λαϊκή αγορά είναι επιτέλους γεγονός!!

Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου κατάφεραν να δώσουν σε χρήση την νέα λαϊκή αγορά Άστρους,που τις άλλες ημέρες θα χρησιμοποιείται για πάρκινγκ. 

Το μεγάλο πρόβλημα  του κυκλοφοριακού καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει  η δημοτική αρχή ,ανοίγοντας διάλογο με την τοπική κοινωνία ,να ακούσει τις προτάσεις των δημοτών, των φορέων,καθώς και των επαγγελματιών,για να ανασάνει επιτέλους,το κέντρο του Άστρους.

Τώρα που ξεκίνησε η  νέα λαϊκή αγορά Άστρους και θα χρησιμοποιείτε τις άλλες ημέρες σαν χώρος πάρκινγκ και με τις αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην είσοδο και έξοδο στο άλλο πάρκινγκ πλησίον της πλατείας και την σωστή ενημέρωση ,είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το χρόνιο πρόβλημα…

Αλλά, επιπλέον η δημοτική αρχή θα πρέπει άμεσα να κάνει τις κατάλληλες πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις,θέσεις προσωρινής στάσης,καθώς και θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ  και ράμπες στην πλατεία του Άστρους ,καθώς και στο δημαρχείο, για να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα .

Ανεξάρτητα αν προχωρήσει το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει η δημοτική αρχή, για την αναβάθμιση του κέντρου του δήμου…

Μπορούν τώρα να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις, μέχρι να γίνει η όποια παρέμβαση μέσα από χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα,για να λυθεί το κυκλοφοριακό «έμφραγμα»  στο κέντρο του Άστρους.

Δυστυχώς ,πολλές φορές,είναι τόσο ριζωμένη βαθιά η αντίδρασή μας σε οποιαδήποτε αλλαγή, που δεν βλέπουμε ούτε το δικό μας συμφέρον!!

Η Δημοτική αρχή πρέπει να το τολμήσει τώρα… για να λυθεί το κυκλοφοριακό…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος & team Promo Kynouria/Κοιν.Σ.Επ

Δείτε σχετικό video για την νέα λαϊκή αγορά Άστρους…

Δείτε σχετικό video με Δηλώσεις παραγωγού απο την νέα λαϊκή αγορά Άστρους…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ