Κοπή πίτας Συλλόγου: φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου

0

Σε έναν από τους δευτερογενείς Καστρίτικους οικισμούς, στο Ελαιοχώρι (παλαιότερα Μάσκλινα) και στην ξακουστή ταβέρνα του Δημήτρη Σκλημπόσιου, έκοψε την πίτα του, σήμερα 02 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογος: «φίλων Τάνου ποταμού και Μονής Προδρόμου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Προδρόμου, Πανοσιολογιότατος κ. Γερμανός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινοτάρχες της περιοχής, Πρόεδροι Συλλόγων, αρκετά μέλη του Συλλόγου, φίλοι και γνωστοί.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστόφορος Νικολάου, γεωπόνος από την Περδικόβρυση, κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε στους σκοπούς του Συλλόγου, στις δραστηριότητές του και ζήτησε τη συνδρομή όλων, έτσι ώστε να επιτευχθεί στο ακέραιο ο παραπάνω σκοπός.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική από τον ντόπιο κλαρινίστα κ. Γεώργιο Παυλάκο κ.α., καθώς επίσης με φαγητό, χορό και αρκετό κέφι.

Μέλημα και του δικού μας Πολιτιστικού Συλλόγου – Αγίας Σοφίας, όπου και είχαμε προσκληθεί σαν Σύλλογος όμορης γεωγραφικής περιοχής – θα πρέπει να είναι η συνεργασία με τον παραπάνω Σύλλογο, προς όφελος των μελών του και της περιοχής γενικότερα, γεγονός που θα υλοποιήσουμε κατά το δυνατό. Όπως συμμετοχή στις εκδηλώσεις κατά τον εορτασμό της επετείου της Μάχης του Προδρόμου και σε εκδηλώσεις ανάδειξης της ιστορίας και της ομορφιάς της περιοχής, όπως η Πρωτομαγιά στον Τάνο, η Πορεία στο παλαιό απόκρημνο Μονοπάτι του Προδρόμου κ.α. ενδιαφέροντα.

1

3

4

περισσότερα εδώ

 

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Νέα. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ