Κωνσταντίνα Νικολάκου “Κύριε Μπέζο σεβαστείτε το διορισμό σας”

0

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας κ. Γιώργου Μπέζου η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

“Είναι ολοφάνερο το “κόμπλεξ” του κ. Μπέζου απέναντι στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, γεγονός το οποίο συχνά πυκνά τον οδηγεί σε συμπεριφορές που δε συνάδουν με τη θέση στην οποία έχει διοριστεί, αυτή του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Του προτείνουμε συνεπώς να ασχοληθεί περισσότερο με τις αρμοδιότητες του και την ευθύνη του για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Καλαμάτας και να περιορίσει τους “λεονταρισμούς” του.

Οφείλει να καταλάβει ότι ως διορισμένος διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ως δημόσιος δηλαδή υπάλληλος, προκαλεί γέλιο να καλεί σε τηλεοπτικό debate τον Περιφερειάρχη.

Είναι προφανές ότι είναι εραστής της δημοσιότητας, καθώς αναζητά ευκαιρία προβολής με κάθε μέσο, ξεπέρασε όμως κάθε όριο γιατί πλέον με τις δηλώσεις του στρέφεται εναντίον άλλων διοικητών Νοσοκομείων της Πελοποννήσου αναδεικνύοντας έτσι την εγωπάθεια του.

Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που πολύ συχνά εκτοξεύει για το έργο της Περιφερειακής Αρχής και του κ. Τατούλη άρχισαν από τη στιγμή που ο ίδιος αναμείχθηκε ως ιδιοκτήτης γης στη δημιουργία των εγκαταστάσεων διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μέχρι τότε κύριε Μπέζο ο κ. Τατούλης ήταν καλός Περιφερειάρχης εφόσον τον επαινούσατε;

Οι πολίτες καταλαβαίνουν και κατανοούν ότι ο κ. Μπέζος προσπαθεί να εμπλέξει μια ιδιωτική καθαρά, ιδιοκτησιακή και αστική του υπόθεση, με το θεσμικό ρόλο που οφείλει να υπηρετήσει.

Οφείλει να διαχωρίσει τις ιδιωτικές του υποθέσεις από τις δημόσιες. Το γεγονός ότι έχει διοριστεί διοικητής Νοσοκομείου δεν του προσφέρει παραπάνω δικαιώματα από τον κάθε πολίτη. Αν ωστόσο ο κ. Μπέζος έχει ως απωθημένο να γίνει πολιτικός ας ξεκαθαρίσει τη θέση του και ας υποβάλλει υποψηφιότητα για να κριθεί από τους πολίτες.

Θεωρούμε ότι ο Υπουργός Υγείας, οι υπηρεσιακοί και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι οφείλουν να ενημερώσουν τον κ. Μπέζο για τα καθήκοντά του, ως διορισμένου διοικητή Νοσοκομείου και να τον καλέσουν να περιοριστεί σε αυτά.

Θυμάστε κύριε Μπέζο τότε που εκλιπαρούσατε τον κ. Τατούλη για να παραμείνετε διοικητή στο Νοσοκομείο;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ