Μένουμε σπίτι: Ριμέικ το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη

0

Το μήνυμα Μένουμε Σπίτι, κυκλοφορεί σε ριμέικ ενός βίντεοκλιπ με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών και δεν είναι άλλο από το τραγούδι από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη «θα κάτσω σπίτι». Το κοινοποίησε στο λογαριασμό του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μένουμε Σπίτι, τώρα και σε ριμέικ με βίντεοκλιπ και με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Δεν είναι άλλο από το τραγούδι από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη «θα κάτσω σπίτι». Το κοινοποίησε στο λογαριασμό του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το «Θα κάτσω σπίτι», του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, είναι ένα υπέροχο ρεμέικ που αξίζει να ακούσετε. Προσπάθεια που επαίνεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη».

Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

.dikaiologitika.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ