Νίκη του Πήγασου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 66-57 τον Ατρέα Μυκηνών (videos & photos)

0

Δυναμική και πολλά υποσχόμενη η παρουσία του “Πήγασου” στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Υποδέχθηκε χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους << Χάρης & Νίκος Γρηγορόπουλος >> τον Ατρέα Μυκηνών και ο αγώνας έληξε με σκορ 66-57 (θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες 10΄λεπτων αργότερα από την ομάδα)

Στο “τιμόνι”του Πήγασου Α.Ο. Θυρέας είναι ο Γιώργος Κοψαύτης,που ως γνωστό,μετά από χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ξεκινώντας ως αθλητής του Πήγασου, επέστρεψε την περσινή χρονιά ως παίκτης και από φέτος, πιο έμπειρος και καταξιωμένος, θα κατευθύνει πάνω σε σωστές βάσεις, με αρχές και στόχους , τον αγωνιστικό και προπονητικό προσανατολισμό του Πήγασου.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας στην ομάδα μας το καλύτερο!στο φετινό πρωτάθλημα…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

Δελτίο τύπου
Με νίκη άνοιξε η αυλαία τη φετινή σεζόν για την ομάδα μας. Σε ένα σκληρό παιχνίδι οι βυσσινί είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα με μόνη εξαίρεση στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου όπου από το +15 η διαφορά μειώθηκε στους 2. Ωστόσο εκεί οι παίκτες μας έδειξαν ψυχραιμία και καθάρισαν το παιχνίδι.
Πήγασος ( Κοψαύτης ) : Μαντίκος, Ταβάνι, Χασάπης 6, Μάνος, Φάκλαρης, Μπουγιώτης 2, Διαμαντόγιαννης 8(1), Μαυριάς 9, Μπουτσικάκης 17(2), Μπούκουρας 10(3), Μεσίνης, Αντωνάκης 14(1).
Ατρέας ( Βούρδουλας ) : Σωτηρόπουλος, Νενεκούμης, Κολιατσόπουλος 8, Στατεράς 10(1), Φλεβάρης 6, Χατζίκος 11(1), Σαρανταυγάς, Ρούσσος 19(2), Σκορδάς 2, Καρδαράς 1.

Τα δεκάλεπτα: 1ο 18-16, 2ο 37-28, 3ο 52-44, 4ο 66-57.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστούμε και τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην νίκη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φιλάθλους στο τέλος του 1ου ημιχρόνου στους αγώνες του Πήγασου…

Είναι το”Φυτώριο”των παιδιών του Πήγασου, που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και ρίχνουν καλάθια.Είναι πολύ εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον της ομάδας…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ