Σήμερα η εκδήλωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα «Ελιά και κλιματική αλλαγή» στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Άστρους.

1

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ελιά και κλιματική αλλαγή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 19:30 στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Άστρους.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο το οποίο εγκαινιάστηκε το 2011 και λειτουργεί στον εσωτερικό χώροτου σχολείου. Φιλοξενεί πλούσια λαογραφικά εκθέματα και παρουσιάζει αναπαραστάσεις δεκάδων επαγγελμάτων και παραδοσιακών δραστηριοτήτων.

Επιπλέον στον προαύλιο χώρο του σχολείου θα μπορούν να περιηγηθούν στο θεματικό πάρκο ελιάς που περιλαμβάνει εντυπωσιακά λιόδεντρα, σπάνια και ανεκτίμητης αξίας εκθέματα τα οποία είναι δωρεά από συμπολίτες μας.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Παναγιώτης Καμπουρολιάς, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Εμπορίου Βόρειας Κυνουρίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η σημερινή εκδήλωση ηταν οτι πιο ελπιδοφόρο και ουσιαστικο εχω δει στην περιοχη μας τα τελευταια 12 χρόνια! Βεβαια ελεχθησαν και τραγικές αληθειες όπως η ερημοποίηση του ελαιώνα κυρίως απο νέους και η ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ της Ελληνικης κοινωνιας. Οι εξάιρετοι ομιλητές κόμισαν ενα ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΟΥΣΙΑΣ στην περιοχή … και εγινε μια ΑΡΧΗ για κάτι καινουργιο, παραγωγικό και ελπιδοφόρο. Απλά χρειάζεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ …Ειμαι σιγουρη εαν ΣΥΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣ, Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), το Μeraki People, και η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ η ΘΥΡΕΑ θα αλλάξει αρδην. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ και ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον Αντιδήμαρχο Κο Καμπουρολιά για την πρωτοβουλία του. Χρυσάφι έφερε στον Τόπο και θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να αδράξουμε την ευκαιρία. Στην διάθεση των ομιλητών και του ΔΗΜΟΥ για συμβολη στην ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

    Με εκτίμηση

    Χριστιανα Γαρδικιωτη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ