Υπογράφηκαν τα χρήματα των Περιφερειών για τη φετινή δακοκτονία

0

Σε 20.954.300,00 ευρώ ανέρχεται το ποσό από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών του 2019 που κατευθύνεται για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας έτους 2019, σύμφωνα με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε την 14η Ιανουαρίου.

Η εν λόγω Υπουργική Απόφαση κατανομής χρημάτων από τους ΚΑΠ Περιφερειών στις Περιφέρειες εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει των άρθρων 186 και 260 του Καλλικράτη.

Η διαφοροποίηση που εντοπίζουμε στη φετινή, είναι πως οι πιστώσεις κατανέμονται ανά Περιφέρεια, χωρίς να υπάρχει εξειδίκευσηανά Περιφερειακή Ενότητα, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το ποσό προορίζεται αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη δαπανώνδακοκτονίας, σύμφωνα με την έκταση εφαρμογής του εν λόγω Προγράμματος και τη δυναμική τωνδακοπληθυσμών, ήτοι για

– δαπάνες προσωπικού,

– δαπάνες εργολάβων ψεκασμών και παγιοθεσίας,

– δαπάνες προμήθειας υλικών,

– λοιπές δαπάνες δακοκτονίας.

Τα χρήματα θα αποδοθούν τμηματικά σε κάθε δικαιούχο Περιφέρεια με χρηματικές εντολές του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η αριθμ. 2085/11.1.2019 Υ.Α. διευκρινίζει ότι τυχόν αδιάθετα ποσά προηγούμενων ετών δύναται να διατεθούν συμπληρωματικά των ανωτέρω ποσών για την κάλυψη Προγράμματος δακοκτονίας 2019.

Ακολουθούν τα ακριβή ποσά ανά Περιφέρεια :

.airetos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ